- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
x123456
aktív tag
válasz
Kendek
üzenetére
Hehh... kicsit magárahagytam a gépet, miközben bootolt a Solaris telepítő az egyik guestben. Mire visszaértem, megjött a hoston a képernyővédő, újra beléptem, a Solarisnak már nem volt billentyűzete. Hát első körben agyő Ubuntu... ez így egy picit fárasztó. Csak azt nem tudom, mi a bánatot rakjak fel helyette. Azt tudom, hogy a CentOS is szopóágra vitt a múltkor és a Fedora-val is voltak komoly gondjaim (? Fedora az, amelyikből az újításokat átteszik a RHEL-be?)
Sajnálom, mert bizonyos szempontból a debian-os környezetet egy jól eltalált rendszernek tartom, de ami bajom van az újabbakkal... lehet, hogy venni kéne egy win7-et és inkább azon játszani?
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest