- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
x123456
aktív tag
válasz
Kendek
üzenetére
Hehh... kicsit magárahagytam a gépet, miközben bootolt a Solaris telepítő az egyik guestben. Mire visszaértem, megjött a hoston a képernyővédő, újra beléptem, a Solarisnak már nem volt billentyűzete. Hát első körben agyő Ubuntu... ez így egy picit fárasztó. Csak azt nem tudom, mi a bánatot rakjak fel helyette. Azt tudom, hogy a CentOS is szopóágra vitt a múltkor és a Fedora-val is voltak komoly gondjaim (? Fedora az, amelyikből az újításokat átteszik a RHEL-be?)
Sajnálom, mert bizonyos szempontból a debian-os környezetet egy jól eltalált rendszernek tartom, de ami bajom van az újabbakkal... lehet, hogy venni kéne egy win7-et és inkább azon játszani?
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest