Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Aktív témák
-
Emlékeztek, hogy gondom volt a megjelenítéssel, mert először csak bejelentkezni sem tudtam, mert nem jutott el odáig a rendszer betöltése, illetve, hogy aztán meg görgetésnél el-el tűnt a kép, meg aztán volt, hogy vissza sem jött? Ez a jelenség megszűnt olyan 2 napra rá, mikor jött egy újabb kernel. De most, mármint tegnap, még újabb jött (2.6.35-9-generic), és megint előjött a dolog. Most olyat is csinált, hogy a bootnál csak a plymouth-theme-ubuntu-text jelent meg, és nem a plymouth-theme-ubuntu-logo.
Na mindegy, próbálkoztam sok mindennel, de végül arra jutottam, hogy a normál, Ubuntu patchek nélküli 2.6.35-ös kernel RC5-ös változatával tökéletesen megy a rendszer, úgyhogy tutira a kernellel van valami gebasz.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest