- A nap színe: a vörös
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
Aktív témák
-
totyax
aktív tag
válasz
Kendek
üzenetére
Pár napja észrevettem hogy frissítéskor olyan hibaüzenetet dob a rendszer hogy valamelyik tároló elérhetetlen, eléggé zavart, kisakkoztam melyik az, ami a rendszerment volt, és töröltem is a tároló bejegyzését.
Nagyon nem tetszik egyébként az, hogy vanak ezek a tároló felvételi lehetőségek, amiket azért vesz fel az ember, mert frissebb változatot szeretne az adott programból, és az újdonságokról automatikusan értesülni, de ahogy gyűlnek a tárolók, egyre nehezebb tudni mi mihez tartozik, példa. Tehát ehelyett az ömlesztett hülyeséghez képest, plusz oszlopok nem ártanának, pl oszlop hogy melyik program miatt lett a tároló felvéve, mikor, mennyire stabil szoftver érhető el az adott tárolóból stb., ja és nem ártana ha oszlop szerint abc szerint rendezhető lenne. Tehát valami értelem és kategorizálhatóság nem ártana, még az sem nagy gond ha saját kezűleg kell megadnom a kérdéses plusz adatokat. Van erre valami lehetőség ha már alapból nem tud ilyet?
Rendszermenttel kapcsolatban, ha nem akarok rendszermentést a /-ről, csak a home szinkronizálás érdekelne, az megoldható?
Aktív témák
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egérpad topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung kuponkunyeráló
- A nap színe: a vörös
- További aktív témák...
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Svájci jellegű bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest