Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
szimla65
üzenetére
Ezen a képen alig lehet kivenni valamit is, de mintha azt írná, hogy nem találja a live fájlrendszer fájlját, ami a filesystem.squashfs lenne szerintem. Hogyan írtad ki ezeket a lemezeket? Maximum alternate telepítővel kell próbálkozni, ha sehogy sem megy a sima desktop telepítővel.
(#28051) ntomka: ha ez megnyugtat, még a Maverick tárolójában is csak a 3.2.0-ás verziójú OOo van. A programok csomagjának frissítésére meg éppen ezért találták ki a PPA tárolókat, nem értem, hogy mi ezzel a probléma. A közösség elkészíti a csomagokat, az Ubuntu fejlesztők meg koncentrálhatnak a fejlesztői kiadásokra. Mert azért azt a több ezernyi ilyen felhasználói programot frissíteni nem kis munka, ezt be kell látni. Vagy ki dönti el, hogy mit kell és mit nem kell frissíteni? Így is sok lenne a függőségi probléma, instabilítás.
Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest