- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
FixY67
üzenetére
én is úgy tudom, hogy az az indoklás, hogy mivel az alap ubuntuval nincsenek nyitott portok ezért nem szükséges a tűzfal konfigurálása. és aki pedig olyan alkalmazást futtat, amihez ez szükséges az tegye azt meg.
de az nekem sem világos, hogy milyen hátránya lenne, ha ez ettől függetlenül megtörténne vagy legalább megkérdezné a telepítő, hogy akarod e.
amúgy szerintem az aláírásodban lévő egyelőre dolog nem valamilyen jelentés nem tudására vezethető vissza, hanem arra, hogy szóban ugyanúgy mondjuk a kettőt. tehát csak úgy írja, ahogy mondja. számára a szitu olyan, mint ahogy a vár kétjelentésű.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs