Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Most épp Code::Blocks-ban fordítgatok, és az a gondom, hogy nem tudok a Ctrl+C (Ctrl+Shift+C) és Ctrl+V (Ctrl-Shift+V) módszerrel bemásolni a program futtatásakor előugró kis terminál ablakocskába, amikor adatbevitelre lenne szükség (most épp egy reguláris kifejezésre illeszkedő ellenőrző program írásával szarakodom [mint az egrep], és a reguláris kifejezésnek megfelelő sorokat bepötyögni (teszteléshez, hogy működik-e) elég hosszadalmas
) - van valami mód rá, hogy ez mégis sikerüljön, be tudjak másolgatni az előugró ablakba? (Se jobb klikk, se billparancs, semmi nem működött eddig - és ez pl. a Linuxos Putty-ban megjelenő kisablakra is igaz [mondjuk arra kerülő megoldásnak ott van a sima Terminálos ssh parancs]).
Azért kellene nekem a Code::Blocks, mert már nagyon megszoktam a felületét, és ezzel szoktam debuggolni, stb.Köszi!

Szerk.: ez a Windows-ban előugró DOS-os ablakban könnyen megoldható, furcsállnám, ha itt nem lenne rá mód.

Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) - van valami mód rá, hogy ez mégis sikerüljön, be tudjak másolgatni az előugró ablakba? (Se jobb klikk, se billparancs, semmi nem működött eddig - és ez pl. a Linuxos Putty-ban megjelenő kisablakra is igaz [mondjuk arra kerülő megoldásnak ott van a sima Terminálos ssh parancs]).