Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
A compizról van valami részletesebb leíás magyarul? Amit láttam itt prohardveren, az úgy láttam egy későbbi verzióhoz való és egy két effektről nincsen benne leírás. Fő problémám az, hogy akárhol bekapcsolom az átlátszóságot, amint elviszem a kurzort az aktuális ablakról egy másik felé, szinte teljesen átlátszó lesz. Illetve ablak megnyitásánál/zárás, stb. nem tudok effekteket beállítani, mert csak akkor működik ha benyomom, hogy véletlenszerű legyen, viszont akkor mindegy miket pipálok be, mindegyik aktív

Amiket eddig be tudtam állítani azt az egyszerűsíett compiz beállításain keresztül tudtam elérni, de az nem az igazi
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest