Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT Master Edition - mestermunka
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
A compizról van valami részletesebb leíás magyarul? Amit láttam itt prohardveren, az úgy láttam egy későbbi verzióhoz való és egy két effektről nincsen benne leírás. Fő problémám az, hogy akárhol bekapcsolom az átlátszóságot, amint elviszem a kurzort az aktuális ablakról egy másik felé, szinte teljesen átlátszó lesz. Illetve ablak megnyitásánál/zárás, stb. nem tudok effekteket beállítani, mert csak akkor működik ha benyomom, hogy véletlenszerű legyen, viszont akkor mindegy miket pipálok be, mindegyik aktív

Amiket eddig be tudtam állítani azt az egyszerűsíett compiz beállításain keresztül tudtam elérni, de az nem az igazi
Aktív témák
Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Klaus Duran: RCS
- Assetto Corsa Rally
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest