- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
harry
veterán
Nekem van egy média pc-m otthon:
Mythubuntu 9.04 az alap, ami eleve nem tesz fel sok dolgok. Telepítésnél 'frontend'-et választva meg főleg (különben hoz adatbázis, meg minden vackot). Ezt persze utólag leszedheted, nekem maga az OS kellett. Ezután felkerült az XBMC frontend, és azt használom, saját készítésű infrával+lirccel, maga a rendszer talán 2.5-3GB körül van, ram használhat idle 100mb körül. FTP-re proftpd, amúgy ssh-n érem el és... más jelenleg nem nagyon van.
Hmm lehet van XBMC OS (nem tudom, mire épül, vagy hogy van az), én csak repot hozzáadtam, és csomagként felraktam.Mostanság tapasztaltam olyat, hogy néha elérhetetlenné válik, nem értem, miért. Helyi hálón pingre válaszolt, de xbmc felület megfagyott, ssh-n nem tudtam belépni. Még nem sikerült utánajárnom, mi lehet a gond, majd ha legközelebb otthon leszek, megnézem a logokat, hátha...
Aktív témák
- PC Játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Dobozos, új, gyári magyar világítós bill E14 G4 i5-1235u, 40Gb ram, 256Gb NVMe, áfás számla
- Apple MacBook Air 13 M3 (2024) 16GB / 512GB Midnight
- Részletre. Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest