Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Letöltöttem nem egyszer már, de mint már a legeslegelején is írtam, nem az egész jön le úgy ahogy van, hanem a netről húzza le így is a tartalmat. Ez sajnos nem flash, nem tudod kimenteni a letöltött tartalmat sem, de még így is elég kényelmes, hisz könnyedén megnézheted mikor akarod, a net manapság már nem lehet akadály, bár tudom, hogy így nem az igazi. Erről nem én tehetek, hogy ez ilyen, valószínűleg direkt csinálták meg így. De így is biztosan meg lehet oldani azt, hogy az egész média birtokába juthassál, maximum fel kell venni a tartalmat egyszer és kész, erre vannak programok, megoldások...
Az ftp szerverükhöz jelszó kell, így onnan nemigazán lehet levadászni.
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest