Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: Imádlak Bulgária
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Letöltöttem nem egyszer már, de mint már a legeslegelején is írtam, nem az egész jön le úgy ahogy van, hanem a netről húzza le így is a tartalmat. Ez sajnos nem flash, nem tudod kimenteni a letöltött tartalmat sem, de még így is elég kényelmes, hisz könnyedén megnézheted mikor akarod, a net manapság már nem lehet akadály, bár tudom, hogy így nem az igazi. Erről nem én tehetek, hogy ez ilyen, valószínűleg direkt csinálták meg így. De így is biztosan meg lehet oldani azt, hogy az egész média birtokába juthassál, maximum fel kell venni a tartalmat egyszer és kész, erre vannak programok, megoldások...
Az ftp szerverükhöz jelszó kell, így onnan nemigazán lehet levadászni.
Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- LEGO klub
- Óvodások homokozója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Formula-1
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs