Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Éééés le is szedtem!
Szép is, jó is, de még kiforratlan. Nem hoz annyi extrát még, hogy érdemes legyen vele foglalkozni. Beállítok inkább több munka asztalt a hagyományos módon, és ugyanott vagyok.
Amúgy én is ilyen vagyok, igyekszem a párhuzamosan futó alkalmazások számát minimalizálni. Egy régi, elavult konfiguráció rákényszeríti és megtanítja rá az embert.
Egy kérdés mindenkihez: az Alkalmazások, Helyek és Rendszer menüket a panelon nem lehet helyettesíteni valamilyen ikonokkal? Sok helyet foglalnak így felírattal. Elég lenne helyettük valami beszédes ikon is.
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- SUSE Linux
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Videós, mozgóképes topik
- Kutya topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Szép is, jó is, de még kiforratlan. Nem hoz annyi extrát még, hogy érdemes legyen vele foglalkozni. Beállítok inkább több munka asztalt a hagyományos módon, és ugyanott vagyok.