- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
VIC20
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, más találkozott-e már ezzel a jelenséggel Ubuntu 9.1 alatt:
Félek, hogy nem tudom pontosan megfogalmazni. Szóval úgy tűnik, hogy van valamiféle háttérkép, ami mindenütt ott van. Olyan, mintha elkezdenék egy papírra egymást metsző ellipszisforma vonalakat firkálni. Ez jelenik meg egy pillanatra a legördülő menüknél, ahogy előtűnnek. Ez még nem lenne zavaró. De a Compiz kocka forgatásakor már nagyon zavaró tud lenni. Ha ugyanis egy kicsit átlátszóra állítom, akkor azonnal megjelenik azokon a részeken, amelyeket nem takar ablak.
Nem tudja valaki megmondani, hogy ez micsoda, hol találom meg, illetve hogy írthatom ki. (Vagy legalábbis hogy tudok képernyőképet készíteni róla, mert nem biztos, hogy érthető volt, amit itt összehordtam...)
Aktív témák
- BMW topik
- Bittorrent topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Google Pixel topik
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Kempingezés és sátrazás
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest