Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
VIC20
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Bocs, legközelebb az általad javasolt módot próbálom.
Akkor kapcsoljak ki pár effektust?
-
VIC20
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, más találkozott-e már ezzel a jelenséggel Ubuntu 9.1 alatt:
Félek, hogy nem tudom pontosan megfogalmazni. Szóval úgy tűnik, hogy van valamiféle háttérkép, ami mindenütt ott van. Olyan, mintha elkezdenék egy papírra egymást metsző ellipszisforma vonalakat firkálni. Ez jelenik meg egy pillanatra a legördülő menüknél, ahogy előtűnnek. Ez még nem lenne zavaró. De a Compiz kocka forgatásakor már nagyon zavaró tud lenni. Ha ugyanis egy kicsit átlátszóra állítom, akkor azonnal megjelenik azokon a részeken, amelyeket nem takar ablak.
Nem tudja valaki megmondani, hogy ez micsoda, hol találom meg, illetve hogy írthatom ki. (Vagy legalábbis hogy tudok képernyőképet készíteni róla, mert nem biztos, hogy érthető volt, amit itt összehordtam...)
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest