- iPhone topik
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elindult a One UI 8 frissítés
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
#40553216 #21065 üzenetére
Semmit sem értesz, tömény butaságot beszélsz. Még egyszer mondom, a virtualizácsiós szerverfelügyelet és az ubin a Virtualbox elvi működése két külön dolog. Tecnikailag semmi közük egymáshoz. Próbálj meg tájékozódni és ha megvan, ideje lenne megkövetned engem. De ne gondold, hogy engem ez érdekel. Neked volt renoméveszteség. Te harcolsz a fórumos tekintélyért. Én az ilyesmivel nem törődöm. Engem hidegen hagynak ezek a primitív érzelmi dolgok...
(#21067) ZCoyote: "Gondolom magát a virtualizációs megoldásokat üzleti környezetben nem kérdőjelezed meg."
Perszehogy nem! Értékes "elsődleges feledatmegoldás" (vagyis valódi munka) szempontjából a játék is mihaszna dolog. Profit-termelő képessége mégis kimagasló. Én a Virtualbox és társait szintén ebbe a kategóriába sorolom. És hidd el megtehetem. Elvégre én vagyok én. Nekem van saját és mindenki mástól független magánvéleményem. Ti meg mindig mások után mentek. Cikkeket idéztek, stb. Pedig ha valaki mindig más agyával gondolkodik, akkor a sajátját akár meg is sütheti...
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- BestBuy topik
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- Milyen autót vegyek?
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest