Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Gear S3 - második kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Takhanto
üzenetére
Mivel a MAC-gépek eleve csak és kizárólag OS-el kerülnek forgalomba, a 8e Ft-os ár nem operációs rendszer ár, hanem annak új verzióra történő cserélésének ára. A MAC-os-nek, mivel külön nem is árulják, a valóságban nincsen ára. ...és úgytűnik ezt Te tudtad. Más szavakkal: megpróbáltad félrevezetni a topik olvasóit. Már csak az a kérdés: Miért?
Tomtyi: "Pillanatnyilag a Windows az egyetlen rendszer a világon, ahol előfordulhat, hogy nem tudunk eltávolítani egy alkalmazást, illetve, hogy el tudjuk távolítani, de rengeteg Registry-bejegyzés, könyvtár, DLL és egyéb szemét marad utána."
Ezért kell partíciómentést használni. (Megint egy segédprogram.) Nem uninstallálni kell, hanem visszarakni a mentést. A "kell" szót pontosan a Te kedvedért vastagítottam meg. Nehogy megint értetlenkedni tudjál. Ha ugyanis nem állní fenn ez az ostoba helyzet az eltávolíthatatlansággal, nem kellene hanszálnom a "kell" szót sem. De linuxnál is fennáll ám a probléma. Számtalanszor volt már, hogy elállítgattam a rendszert annyira, hogy könyebb volt (időben meg pláne) visszarakni a korábbi mentést, mint visszaállítgatni a rendszert... Nem vagyok biztos benne, hogy ezt az egyszerű gondolatot nem vagy képes megérteni. Ezért inkább rákérdezek: Érted?
Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Creality Nebula Camera
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest