Hirdetés

Aktív témák

• upszilon

őstag

válasz Takhanto #20832 üzenetére

Mivel a MAC-gépek eleve csak és kizárólag OS-el kerülnek forgalomba, a 8e Ft-os ár nem operációs rendszer ár, hanem annak új verzióra történő cserélésének ára. A MAC-os-nek, mivel külön nem is árulják, a valóságban nincsen ára. ...és úgytűnik ezt Te tudtad. Más szavakkal: megpróbáltad félrevezetni a topik olvasóit. Már csak az a kérdés: Miért?

Tomtyi: "Pillanatnyilag a Windows az egyetlen rendszer a világon, ahol előfordulhat, hogy nem tudunk eltávolítani egy alkalmazást, illetve, hogy el tudjuk távolítani, de rengeteg Registry-bejegyzés, könyvtár, DLL és egyéb szemét marad utána."

Ezért kell partíciómentést használni. (Megint egy segédprogram.) Nem uninstallálni kell, hanem visszarakni a mentést. A "kell" szót pontosan a Te kedvedért vastagítottam meg. Nehogy megint értetlenkedni tudjál. Ha ugyanis nem állní fenn ez az ostoba helyzet az eltávolíthatatlansággal, nem kellene hanszálnom a "kell" szót sem. De linuxnál is fennáll ám a probléma. Számtalanszor volt már, hogy elállítgattam a rendszert annyira, hogy könyebb volt (időben meg pláne) visszarakni a korábbi mentést, mint visszaállítgatni a rendszert... Nem vagyok biztos benne, hogy ezt az egyszerű gondolatot nem vagy képes megérteni. Ezért inkább rákérdezek: Érted?

Aktív témák