Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Aktív témák
-
oldbone'76
tag
Sziasztok!
Felraktam a 9.1-et. x86-ost, 2.6.31-15-ös generic kernel. Nagyjából minden műxik... BT egér és billentyűzet. Audigy2 belül összekötve spdif-en 8400gs 512-vel, HDMI-n a monitoron kép és hang. Ubuntu + xbmc 9.11b2 és xbmc live 9.04 alatt is tökéletes.
Pár bosszantó dolog:
1. Van arra mód, hogy numpad nélküli apple wireless billentyűzet fn gombja belevarázsolódjon a rendszerbe (és természetesen ezzel együtt pár funkció billentyű, úgymint: hangosít, halkít, némít)? Én nem nagyon találtam rá működő megoldást. Az eject gomb működik. Az alt cmd eject combó is csinál valamit, de nem az igazi.. de az a legkevesebb.
2. Meg ami még bosszantó, hogy a í és a 0 rossz helyen van. Keyboard layout-nál mikor megadom, h magyar, ott az í-0 jó helyen van a rajzon.
3. Valamint a suspendre nem ál le a gép. A winyókat és a monitort lekapcsolja, de a hűtések tovább mennek. Ha jól emléxem s1 és s3 van bekapcsolva a biosban. a8n-sli-se alaplap.
hát kb ennyi a történet. Előre is köszönöm
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Bittorrent topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Steam topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest