- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
oldbone'76
tag
Sziasztok!
Felraktam a 9.1-et. x86-ost, 2.6.31-15-ös generic kernel. Nagyjából minden műxik... BT egér és billentyűzet. Audigy2 belül összekötve spdif-en 8400gs 512-vel, HDMI-n a monitoron kép és hang. Ubuntu + xbmc 9.11b2 és xbmc live 9.04 alatt is tökéletes.
Pár bosszantó dolog:
1. Van arra mód, hogy numpad nélküli apple wireless billentyűzet fn gombja belevarázsolódjon a rendszerbe (és természetesen ezzel együtt pár funkció billentyű, úgymint: hangosít, halkít, némít)? Én nem nagyon találtam rá működő megoldást. Az eject gomb működik. Az alt cmd eject combó is csinál valamit, de nem az igazi.. de az a legkevesebb.
2. Meg ami még bosszantó, hogy a í és a 0 rossz helyen van. Keyboard layout-nál mikor megadom, h magyar, ott az í-0 jó helyen van a rajzon.
3. Valamint a suspendre nem ál le a gép. A winyókat és a monitort lekapcsolja, de a hűtések tovább mennek. Ha jól emléxem s1 és s3 van bekapcsolva a biosban. a8n-sli-se alaplap.
hát kb ennyi a történet. Előre is köszönöm
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest