Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
válasz
Major Major
üzenetére
ÁÁÁ megcsináltam még egyszer és jó lett minden. Meg van mi volt a hiba. A saját könyvtáramat a másik merevlemezen root-ként hoztam létre, majd úgy másoltam át a fájlokat bele. A fő könyvtárra alkalmaztam az engedélyeket, de ez úgy látszik nem hatotta meg a rendszert. Most saját magamként könyvtárastul másoltam át, és így már jól megy, most is arról írok.
Más érdekesség: alkalmam volt 3-szor is átmásolni a partíciót ugyanolyan körülmények közepette egyik merevlemezről a másikra és elég fura dolgot tapasztaltam. Ugye másolás előtt teszteket végez a GParted, hogy rátaláljon az optimális blokkméretre. Háromból három különböző eredményre jutott, először 64 kB, másodszorra 32 kB, míg negyedszerre 128 kB volt szerinte a frankó. Valóban, a tesztek szerint mind a háromszor más-más értékek születtek egyes blokkméretek sebességi tesztjeire. Ezzel együtt nőt a másolási idő is, először ~5, majd ~6, végül ~7 percbe tellett neki ugyanazt az adatmennyiséget átmásolnia. Hát, érdekes...
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Elden Ring
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Windows 11
- Formula-1
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs