Hirdetés
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Tesztelgettem azért még kicsit. Az előbb azért kapcsoltam ki leállítás nélkül, mert miután beállítottam a gyorsbillentyűs hangot, egyszer csak nem reagált se az egér kattintására, se a billentyűzetre. Hiába nyomtam meg a kikapcsoló gombot, arra sem reagált, ezért hosszan nyomtam, hogy kilőjem. Ezután újraindítás után már az ellenőrzést elkezdte, de nem futott le, viszont Live rendszerrel ellenőrizve jó lett.
Most csináltam egy olyat is, hogy kivettem az aksit üzem közben, és bekapcs után simán lefutott, elég gyorsan az ellenőrzés és már állt is fel a rendszer.
Adatvesztés ilyenkor lehet, de ritkán fordul elő ilyesmi eset.
Tartom valószínűleg, hogy Ext4-el is megesett volna ez a történet ugyanígy, ha lebutítva használom.
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs