- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
Aktív témák
-
válasz
No-kia
üzenetére
Még a kiadás előtt rendeltem, de nem tudom, hogy mennyi nappal. Mindegy is, mert csak utána tudták még sokszorosítani, aztán adták fel, szal kiszámíthatatlan így a pontos időpont. De megjelenéstől számítva 13 nap, mondhatjuk, hogy két hét.
Egyetlen egy bajom, hogy 32 bites verza, nekem meg asztalira 64 bites kell, Wind-re meg ugyan ez, de pendrive-ról. Azért mindenképpen jól jön, ez az első ilyen CD-m, és valszeg az utolsó is, nem akarom terhelni a Canonical-t pénzügyileg. Ez egy szép emlék, mikor teljesen eldobtam a Windows-t magamtól, és kitöröltem minden kétes eredetű szoftveremet. Elégedett vagyok na.
Aktív témák
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Linux kezdőknek
- EA Sports WRC '23
- Elektromos cigaretta 🔞
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Próba
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest