- KUGOO S1 Pro elektromos roller teszt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Kicker
üzenetére
Szia!
Linuxon a telepítést tárolókból oldjuk meg, és elsősorban onnan. Itt olvashatsz erről a módszerről.
Magyar nyelv, java is ide sorolandó.
Mivel most új operációs rendszeren vagy, ezért új programokat érdemes használnod. Szóval mondj búcsút foxit readernek.
Van helyette Document Viewer, ami szerintem már fel is van telepítve.A wines programokat (.exe) nem tudod csak úgy feltelepíteni. Alapból nem futnak a wines programok. Helyette ismerd meg a Linuxos programokat!
fájlkezelő: gnome-commander, mc, krusader. Majd mondanak még
Írás: k3b, braderoFelület meg: megint csak magamat tudom ismételni: épp most csöppentél bele egy teljesen más, új szoftveres világba. Hosszú mély sóhaj közepette mondj búcsút a régi szoftvereidnek, szokásaidnak, felületeidnek és öleld kebledre ezt az érdekes újat...

Ó de milyen romatnikus hangulatban vagyok. Majd elmúlik egy hét múlva... Jön az új ubuntu, meg az új újonc hullám.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van helyette Document Viewer, ami szerintem már fel is van telepítve.