Hirdetés
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Macrodroid
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Aktív témák
-
W500
csendes tag
Szia!
A szétcsúszikazt jelenti itt, hogy beállítok egy új panelt, pl. oldalra, és a követkető indításkor eltűnik, de úgy, hogy a K menű is eltűnik az alsó panelról.
Szóval használhatatlanná válik. Ha nem nyúlok hozzá, akkor megy, szóval maradt a yakuake, azzal használhatóbb.
Amúgy nem lenne rossz a KDE, ha nem mindennek más neve lenne, mint egy bármilyen oprendszerben. Gondolok itt arra, hogy a hang alatt minden van, csak pl. ilyen nem, hogy ikon kiválasztás, ha letörlöd a főpanelt alul, akkor varázslat visszatenni, vagy törlöd a .KDE könyvtárat, amit Te ajánlottál. A nekem egy nem szar gépem van egy ThinkPad T61 lehet mondani, hogy kompatibilis volt mindennel amit rátelepítettem:
Fedora Core
Mandrake 2008
OpenSUSE11
Ubuntu 8.04
Windows XP
Windows VistaMindennel működnek a nyorsbillentyűk, és nem kell varázsolni hozzá. Szóval, ha egy ThinkPad-el nem kompatibilis akkor mivel az???
Persze ez nem azt jelenti, hogy a KDE4.1, 4.2 beta-ban van a hiba, de tény, hogy KDE-ben semmi nem működik, ami szerintem így 2008-ban szokatlan, nekem . Szóval lehet, hogy nem ennek a csodálatos KDE-nek a hibája, mindenesetre nagyon szokatlan, és akkor még finoman is fogalmaztam, ezzel kapcsolatban. Nem baj, hogy ezt kell használnom, de az már igen, újra kell tanulnom a KDE-t, mert nekem teljesen logikátlan az egész, és használhatatlan is, ami megint nem a KDE hibája, csak, ha 8 oprendszerben hasonlóan kell beállítani valamit, akkor itt miért gyökeresen máshogy, szóval......Menüben én is megtaláltam, csak azért használok linuxot, hogy ne kelljen kattingatni, össze vissza...
Köszönöm a segítséget, próbálkozom tovább, ha rájövök, akkor leírom.....
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest