- Mobilhasználat külföldön
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
gyurman
tag
Kedves W500!
Valóban nehezen érthető a problémád. Küldenél egy képernyőfotót?
S amúgy a saját gépedre kell telepítened az előírt szoftvert?
S mit ajánl az ottani rendszergazda? Kbubuntu? Vagy mindegy milyen linux, csak KDE legyen rajta? Vagy KDE 4 legyen rajta?
Miért ragaszkodnak ehhez? Ez alá fejlesztetek, vagy ez valahogy központilag managelhető mint a windozok?
Gnomeben is lehet futtatni KDE progikat. Az nem elég nekik? Vagy nézegetik az asztalod?
Én pl már azért le lettem cseszve egy helyen, hogy a lopott MS office helyett open officeben számolgattam.
Szóval azért örülhetsz, hogy tákolhatod kedved szerint a rendszert. Szerintem.
Szerinted rosszul látom? Akár egy sör vagy bor mellett erre már kíváncsi vagyok. -
dr_strange
senior tag
Nem egeszen ertem a gondolatmenetet.
"Amúgy nem lenne rossz a KDE, ha nem mindennek más neve lenne, mint egy bármilyen oprendszerben."
A KDE nem oprendszer, desktop kornyezet."Gondolok itt arra, hogy a hang alatt minden van, csak pl. ilyen nem, hogy ikon kiválasztás,"
Ezt sem ertem, hogy jon a hanghoz az ikon kivalasztas?
"nekem egy nem szar gépem van egy ThinkPad T61 lehet mondani, hogy kompatibilis volt mindennel amit rátelepítettem:
Fedora Core
Mandrake 2008
OpenSUSE11
Ubuntu 8.04
Windows XP
Windows VistaMindennel működnek a nyorsbillentyűk, és nem kell varázsolni hozzá. Szóval, ha egy ThinkPad-el nem kompatibilis akkor mivel az???"
Feltehetoleg a fentieken nem 4.2-es beta allapotu KDE-t hasznaltal DE-nek?
"Nem baj, hogy ezt kell használnom,"
Kell? Linux is about choice. Visszaallhatsz a stabil, kiforrott, megbizhato 3-as sorozatu KDE-re. Vagy attrehtesz GNOME-ra, xfce-re, vagy a negyvenketmillio ablakkezelo valamelyikere.
"ha 8 oprendszerben hasonlóan kell beállítani valamit, akkor itt miért gyökeresen máshogy"
merthogy ez uj koncepcio, uj felepites, mittudomen; akinek megtetszik, ennel marad; aki nem, valt, ilyen egyszeru
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest