- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Dobjátok a padlóla, le!
Aktív témák
-
gabaly
tag
válasz
vizimi
üzenetére
Szia.
Én idősebb vagyok ezért segítettek telepíteni de onnan mindent magam oldottam meg. Nagyon ajánlom figyelmedbe, belinkelem neked ahol a legtöbb segítséget kaptam, persze ezzel a fórummal együtt.
Ott szinte minden kérdésedre van válasz, a fórumban a topikok között választhatsz a problémád szerint, de nagyon kell a Dokumentáció átolvasása tanulmányozása is szinte minden húsba vágó kérdésedre van válasz, de még a blogot is átolvastam pl valamelyik nap ott kaptam választ arra a gondomra ami telepítés óta idegesített, hogy miért húzott kereteket a mozilla maga után tálcára tevéskor.
Ubi telepítés előtt egy héttel ott kezdtem a tanulást, addig nem láttam Linuxot. Telepítés után már fel volt írva, hogy nekem milyen progik kellenek, mire kell vigyázni, mivel lehet gond, stb.A dokumentáció baloldalt található apró betűvel.
Tehát ha van egy kis időd, nagyon javaslom, hogy nézd át ott a dógokat. Ha ismerted már, elnézést.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest