Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
gabaly
tag
válasz
vizimi
üzenetére
Szia.
Én idősebb vagyok ezért segítettek telepíteni de onnan mindent magam oldottam meg. Nagyon ajánlom figyelmedbe, belinkelem neked ahol a legtöbb segítséget kaptam, persze ezzel a fórummal együtt.
Ott szinte minden kérdésedre van válasz, a fórumban a topikok között választhatsz a problémád szerint, de nagyon kell a Dokumentáció átolvasása tanulmányozása is szinte minden húsba vágó kérdésedre van válasz, de még a blogot is átolvastam pl valamelyik nap ott kaptam választ arra a gondomra ami telepítés óta idegesített, hogy miért húzott kereteket a mozilla maga után tálcára tevéskor.
Ubi telepítés előtt egy héttel ott kezdtem a tanulást, addig nem láttam Linuxot. Telepítés után már fel volt írva, hogy nekem milyen progik kellenek, mire kell vigyázni, mivel lehet gond, stb.A dokumentáció baloldalt található apró betűvel.
Tehát ha van egy kis időd, nagyon javaslom, hogy nézd át ott a dógokat. Ha ismerted már, elnézést.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen program, ami...?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Amazon
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- Parkside szerszám kibeszélő
- Arc Raiders
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest