Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Szia bocsika lehet én vagyok béna de nekem nem megy fel
annyittudtam csinálni,hogy letöltötem kicsomagoltam az asztalara let egy hu mappa azonbelül van egy DEBS abba vannak a deb fájlok.Ide ugy jutottam el,hogy elinditottam a GNOME Commandert evel beléptem a DEBS mappába itt átváltatom rootra és elindittotam a terminált az általad adott paranccsal.De nem települt fel lefut egy csomó parancs de nem jelenik meg a ikonja a iroda eszközök között.Ha szépen megkérlek lenél szíves leírni mit is csináljak
.Tudom ezt a kezdő linuxosok fórumba kellene féltenem. 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
annyittudtam csinálni,hogy letöltötem kicsomagoltam az asztalara let egy hu mappa azonbelül van egy DEBS abba vannak a deb fájlok.Ide ugy jutottam el,hogy elinditottam a GNOME Commandert evel beléptem a DEBS mappába itt átváltatom rootra és elindittotam a terminált az általad adott paranccsal.De nem települt fel lefut egy csomó parancs de nem jelenik meg a ikonja a iroda eszközök között.Ha szépen megkérlek lenél szíves leírni mit is csináljak
.Tudom ezt a kezdő linuxosok fórumba kellene féltenem.