Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Nkboy

senior tag

válasz qwertly #11326 üzenetére

A DEBS könyvtárban található egy desktop-integration nevű mappa. Az abban lévő openoffice.org3.0-debian-menus_3.0-9358_all.deb nevű csomagot is fel kell telepíteni, akkor már benne lesz az "irodai eszközök" között.
    Kéne látni, hogy Nálad mi fut le, mert így vakon nehéz kitalálni mi a hiba, ha van egyáltalán hiba.

nkboy@x5dc4:~/Desktop/OOo_3.0.0_081130_LinuxIntel_install_hu_deb/hu/DEBS/desktop-integration$ su
    Jelszó:
    x5dc4:/home/nkboy/Desktop/OOo_3.0.0_081130_LinuxIntel_install_hu_deb/hu/DEBS/desktop-integration# dpkg -i openoffice.org3.0-debian-menus_3.0-9358_all.deb
    Új csomag kiválasztása: openoffice.org-debian-menus.
    (Adatbázis olvasása ... Most 94269 fájl és könyvtár telepített.)
    Kicsomagolás: openoffice.org-debian-menus innen: openoffice.org3.0-debian-menus_3.0-9358_all.deb ...
    Beállítás: openoffice.org-debian-menus (3.0-9358) ...
    Processing triggers for menu ...
    x5dc4:/home/nkboy/Desktop/OOo_3.0.0_081130_LinuxIntel_install_hu_deb/hu/DEBS/desktop-integration#

Tagnap is így szerettem volna bemásolni,de sehogy sem akart összejönni, új.php fájlként akarta elmenteni amikor rányomtam az ok-ra :F

• Vladi

nagyúr

válasz qwertly #11326 üzenetére

Szerintem a legegyszerűbb az lenne, ha csinálnál egy helyi tárolót neki. Akkor oda beteszed a .deb csomagokat és simán telepíted, mintha csak netről telepítenél valamit. Persze gondoskodni kellene róla, hogy ne írja felül a hivatalossal.
    Ennek mikéntjéről fogalmam sincs, faggasd az ubisokat. ;)

Aktív témák