Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Yettel topik
- Mobiltelefon rövid tesztek, vélemények, összehasonlítások
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
Köszönöm a segítséget!
Sajnos nem sokra mentem vele. A crt300.tpu-t bemásoltam a UNITS könyvtárba, a crt300.pas-t, pedig próbáltam lefordítani, de F: meghajtó hiánya problémával leállt. Valamit talán a Directories menüben kellene beállítanom, de mit?
Próbáltam futtatni, akkor egy másik IDE felületet kaptam, ami emlékeimből haloványan ismerős.
Holnap még rágódok ezen, de nem sok a reményem. A baj az órajel, azt tudom. De jó lenne mégis beröffönteni, mert a gyereket nagyon felvillanyozta már az első lecke is. És az igazi még csak most következne.
Kicsit tartok is tőle, hogy ha beledugom a srác orrát, és eltalálja kapni a gépszíj, akkor az anyja hülyét fog kapni.
Vagy előkotorni a padlásról egy őskövület gépet, azon biztosan hiba nélkül menne minden.
A pentium II korszakban még simán tudtam a mezei crt unittal "száguldozni".
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest