- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
A konfigom az adatimnál megtalálható, de igazad van, a kereső végett benyomom ide is:
Gigabyte EP45 DS3, Q8200@3.1GHz + AC Freezer Xtreme, GEIL 2x2GB Black Dragon 1066, Gigabyte 4870 1GB, 2x500GB WD SATA2, NEC DVD-RW Labelflash, Gigabyte szerver ház, Fujitsu Siemens 22" 1680x1050.
Amint összeáll végre az új VGA hűtésem rendesen, kipróbálgatom a teszteket, amiket írtál te is és mások is, köszönöm.
-
vbbb
őstag
Elégnek kell lennie, előtte egy 939es AMD 4400@5200 X2 konfigurációt hajtott nekem.
Az alaplap, memória, cpu lett cserélve amik elvileg egyenként és összesen is kevesebbet kell, hogy fogyasszanak.off
Az OCZ Reaper HPC 800@1113 milyen időzítésekkel, feszültséggel dolgozik nálad, és mennyi a memória írás-olvasás? -
vbbb
őstag
-
-
-
-
lipi67
nagyúr
OkOk!Benéztem!
Nézd el,nem ismerhetek minden angyalt,én a pokolra jutok!
KMT: Ezt nem értem ám!800-as ramok 400FSB mellett szinkronban 800-on mennek.Ha nem bírják..kukába velük.Pci-E???Mi a baj vele? fix 100 és ok.Vagy nem 1ről beszélünk,s benéztem valakit(vagy megint összekevetem az avarta mint D1Rect-nél?)
-
KMT
addikt
Miért mondasz neki ilyet, ha nem is írta a márkáját? :\
Egy minőségi 400-as táp kiröhögi azt a konfigot.
Mondjuk nem ártana tudni, hogy milyen táp, mert ha valami hulladék, akkor a tuning miatt még nagyobb veszélybe kerülhet a gépe...(#5551) lipi67:
Gondolod, hogy a ramok bírnák neki, nem kellene visszaosztania?
Pci-e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Medence topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Konteó topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged