- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benhill
senior tag
válasz
sellerbuyer #8914 üzenetére
Azota mar sikerult mukodesre birnod? ^^
Irtad hogy 2.2-2.4V-t probaltad, en itt azt hittem betojok. Mondjuk megneztem es valoban annyit ir a gyarto. Nekem most ugyanolyan lapom es ramom van, mint neked akkor.
Amikor megvettem a ramokat nekem is 800on mentek 1.8V-n. Manualisan kell felhuzni 1066mhzre, es en pontosan 2V-t allitottam be itt. Nekem tok stabil. (de most h irtad megprobalom a 2.2-t.)
-
válasz
sellerbuyer #9065 üzenetére
Tök jó, hogy belinkelted a képeket.
Annyival kiegészíthetnéd, hogy milyen konfigod van.
Amikor keres valaki, akkor megtalálja.
Én IntelBurn-t használok rendszerstabilitás tesztre. Sztem jobb mint a prime (egyéni vélemény)! -
trémobil
tag
válasz
sellerbuyer #9041 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy hogy kell beállítani a biost ahhoz, hogy alapfeszen húzzam a procit?
Amúgy ez a "performance enhance" ez micsoda? nem vagyok túl jó angolos
-
VOid
tag
válasz
sellerbuyer #9036 üzenetére
Nálam most 3.1 GHZ-nél van a vége
3x lefuttattam 3dmarkot stabilnak tűnt, olyan 3ghz-en lehetne járatni, de sztem felesleges annyival nem tud többet 3ghz-en hogy megérje lerövidíteni a proci élettartamát
-
VOid
tag
válasz
sellerbuyer #9031 üzenetére
Kitöltöttem
Amúgy kb 400FSB-ig volt stabil (3GHZ), legalábbis lefutott a 3dmark úgy
de nem tett hozzá vmi sokat a sebességhez
-
VOid
tag
válasz
sellerbuyer #9026 üzenetére
huhh köszi a biztatást meg a segítséget de most nincs kedvem mindent leírni ami a biosban van majd talán később, de egyet észrevettem, pl ha visszaveszem a szorzó-t és úgy emelem az fsb-t de még az alapórajel alatt maradok.. ugyis instabil az egész gép, csak az alap 333as fsb-n hajlandó stabil lenni
ez nemtom mit jelent de vmit biztos
lehet szar az alaplap és bevan oltva tuning ellen
memória corsair dominator nemhiszem h az lenne a korlát
szoval nem értem na mind1 majd ha lesz kedvem egyszer beírom a dolgokat végülis az alap sebessége is a procinak mindenre elég , csak azér kíváncsi lettem volna mit lehetne még kihozni a rendszerből
-
VOid
tag
válasz
sellerbuyer #9016 üzenetére
Hát az alap felállás az úgy néz ki hogy 7,5 x 333, a memory multiplayer az meg auto-n van
szóval nemtom mennyin
de tök8 mer 2,6 ghz is kihívás ennek a procinak, 2,5-ön alapórajelen atomstabil afelett meg bármit állítok halál
mondjuk ha vitte volna stabil a 3gigát úgy még azt mondom lenne egy kis sebességtöbblet de így aztán semmi értelme nincs.
-
VOid
tag
válasz
sellerbuyer #9012 üzenetére
huh köszi nekem nem sikerült megtalálni, elvileg most van 2.1 volton , tehát akkor többet ne merjek adni neki? amúgy a ram órajele hogy módosul ha az fsb-t emelem? vagy ez független?
-
VOid
tag
válasz
sellerbuyer #9010 üzenetére
Hát a ramhoz amit adtak leírást abban semmit nem írnak
felmentem a gyártó oldalára ott se írnak semmit a feszről
annyit tudok hogy ez corsair twin2x ddr2 c5df 1066mhz, és adtak hozzá hűtöt de azt nem szereltük fel
azt mondták ahol vettem hogy felesleges, csak zajosabb lenne tőle a gépem.
-
h.adam.92
őstag
válasz
sellerbuyer #8964 üzenetére
üdv
havernak nem sikerült húznom az x2 3800+ os amd-jét. amikor beállítok egy tuningot resinél sípol a lap és csak az alap beállításoknál hajlandó ismét működni. az alaplap asus m2n-e. vmi segítség esetleg?
-
lipi67
nagyúr
válasz
sellerbuyer #8914 üzenetére
Ha be se bootol akkor nem fesz lesz az, inkább a performance level. Mindent állíts be ahogy eddig is tetted manuálisan, a pl.-t tedd 10-re, mennie kell! (Stati tRead Value -bios)
-
törölt tag
válasz
sellerbuyer #8898 üzenetére
Tartok tőle hogy az egyszálas tesztprogramok esetében ez sem fog csodát tenni...
szerk.: Ezeken csak az segít valamennyit, ha a Feladatkezelőben az adott szál prioritását valósidejűre állítja az ember...
-
törölt tag
válasz
sellerbuyer #8896 üzenetére
A SuperPI-hez esetleg nincs ilyen preset?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest