- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Balathruin #42019 üzenetére
Enyám az 100wattos, bár abba gondolom beletartozik a grafikus rész is, ezért valamennyivel kevesebb mint 100.De lehet hogy több, mert rendesen húzva van
Én mindeképp beszerzek valami hűtést. -
válasz
Balathruin #42009 üzenetére
TX3 evo, két ventivel.Ezekszerint nagy a baj, ha azthiszed hogy gyári?
-
konci79
őstag
válasz
Balathruin #42003 üzenetére
Én csak kicsiben nyomom a tuningot azért 1900
-
konci79
őstag
válasz
Balathruin #42001 üzenetére
Hőfokkal nincs gond,macho 120 van rajta,45-46C körül van a max játék közben,lap 34C.
Ha mellé állítom 1900-ra az nb órajelét,akkor az fixen marad,nem ugrál alap jelre,az okoz gondot? Vagy csak pici + fogyasztás és annyi? -
Moretimer
aktív tag
válasz
Balathruin #41996 üzenetére
Fantasztikus!
-
Moretimer
aktív tag
válasz
Balathruin #41994 üzenetére
Mire gondolsz konkrétan és mire állítsam?
-
Moretimer
aktív tag
válasz
Balathruin #41992 üzenetére
4,4-en megáll 60 fokon (egy venti a hűtőn és a ház hűtői 20 %-on), majd pár perc múlva kifagy. haf 922-es házban egy k2 kíséretében.
-
válasz
Balathruin #41953 üzenetére
Hát nem is rakom vissza, itt szerencsére egyelőre bírja
(#41954) TcK_Marco Akkor igaz, csak egy simán gyengébb példányt fogtál ki, előfordul az ilyen
-
miagai
újonc
válasz
Balathruin #41920 üzenetére
uff, érdekes egyébként az, hogy ha nincs magfeloldás probléma nélkül fut, ha netezek 4 magon semmi gond, játék közben kékhalálozik.
még így is ez lenne a probléma? -
miagai
újonc
válasz
Balathruin #41918 üzenetére
kifejtenéd picikét bővebben?
-
dugesz0302
csendes tag
válasz
Balathruin #41893 üzenetére
nafene, azért köszi :/
-
dugesz0302
csendes tag
válasz
Balathruin #41891 üzenetére
A video kártyám egy gts540 szóval jelenleg nem azt kívánom húzni, talán egy rendes nem dual cpu hanem igazi dual core (abból is értelmesebb) kitudná hajtani de egy e2140 től nem várom
a procit kéne valahogy megoldani
vállalom a feszültséget, valami programot is találtam rá:
http://www13.plala.or.jp/setfsb/innen olvastam:
http://cputuning.uw.hu/Valami IC kódót kell kiválasztani de nem tudom hogy azt hol kell megnézni
valaki tudja esetleg hogy mi az az IC kód vagy hol keressem?
-
robikaa99
csendes tag
válasz
Balathruin #41853 üzenetére
Ajjj egy daraig stabil utána lemegy 1.12v re és 950mhzre miko meg bekapcsolom akkor egy 10 másodpercig minden fasza..
ezt is sokáig kell tesztelni hogy tényleg jó legyen
-
robikaa99
csendes tag
válasz
Balathruin #41850 üzenetére
Na és akkor melyikre küldjek rá 1.4-et?
-
robikaa99
csendes tag
válasz
Balathruin #41846 üzenetére
Megnéztem:
CPU PLL voltage: 2.5
DRAM voltage : 1.5
DDR VTT voltage: 0.75
NB voltage: 1.12
SB/HT vol: 1.24
NB PICe vol: 1.8
a sima cpu vol re meg nem tudom h rá kéne e rakni +0.25 vagy többet vagy levenni... -
NFree
addikt
válasz
Balathruin #41828 üzenetére
Olyan , hogy nem bírja a tuningot a játék , nincs. Olyan részét terheli a rendszernek ami nem stabil, ezért kell töbféle módon tesztelni a stabilitást, nekem soha nem volt gondom tuningal , ha rendesen leteszteltem az adott konfigot.
(#41829) hadogabi1
Biztos van megoldás a gondra , de sajnos , ivy bridge-hez nem értek.
Nagyon szépen megkérve keresd meg őt [kat777] de mielőtt őt megkérdeznéd , látogass el a procid topikjába, ott biztos kapsz már konkrétabb beállításokat teszteket miként futasd, hogy mi lehet a baj.Linx hogy futott pl? a használható teljes memóriát ráküldted? Esteleg nézd meg prime-al is , mind a 3 féle tesztet legalább 2 ó-ig futtasd, ha ezek megvannak és nem hibázik akkor már 95% ban stabil gépet kapsz ami nem szabad , hogy hanyatt dobja magát a játéktól.
Esetleg látogasd meg a játék topikját , hogy tuningolt konfiggal volt-e valakinek problémája a játékkal.
-
hadogabi1
senior tag
válasz
Balathruin #41828 üzenetére
Én már arra is gondoltam hogy eladom az alaplapot és veszek vmi tuningosabbat extreme 3-4-6 vagy vga csere de mielőtt bármit is beruháznék előtte biztosra szeretnék menni. Mondjuk a vga-t ki tudnám próbálni sima procissal hogy úgy is kifagy-e.
-
Balathruin
veterán
válasz
Balathruin #41708 üzenetére
Úgy tűnik sikerül a manuális mód, de ha valaki tudja meddig ne emeljem a feszt. akkor szóljon! Eddig csak olyat találtam, hogy maradjak 1,5V alatt (1,55V a max.), de hátha valaki tud mit mondani.
Kép:
Nem Quad core, csak Dual.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest