- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
válasz
konci79 #42002 üzenetére
Szerintem nem lesz gond, nálam 2000-re van belőve.
Amit még megpróbálhatsz, az az FSB-s húzás, mert akkor a ramok is kapnak. Nálam nem nagyon sikerült, mert ahogy vittem fel az FSB-t, úgy tolta fel a monitor frissítését, 112-n meg már 67Hz volt a 60, 75 meg 84,4, a 85 meg már majdnem 100. Stabilan sem maradt, de kisebb FSB-vel meg elfelejthetem a 85Hz-t, ami képcsövesnél fontos, hogy nem folyjon ki a szemem, pedig jó lett volna az 1333 CL9 ramokat 1792 CL9-en járatni fesz. emelés nélkül. -
Balathruin
veterán
válasz
konci79 #42000 üzenetére
Ha nem szeretnéd elfüstölni, akkor kellene hőfokot mérni alapállapotban és Prime95-tel terhelve.
Ha nem pörög teljesen az nb, akkor az szerintem azért van, mert a gpu max. terhelésen megy és annak adja az erőt. (ezt még mai napig nem értem mi a francért nem lehet kikapcsolni, mert nálam 99%-os gpu-n 3000-3300-ra visszavesz a proci 4300-ról)
Megéri húzni az nb-t, mert a memória vezérlő gyorsul vele, így a ramok is gyorsulnak, ezért gyorsabb lesz a vram is.
Auto feszt majd állítsd be, mert elképzelhető, hogy kevesebbel is beéri. Nálam 1,2V fölé teljesen értelmetlen kihúzni, mert a nagy értékek úgy se stabilak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Gaming notebook topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- VR topik
- Bittorrent topik
- Steam Deck
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hobby elektronika
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest