- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Balathruin #41953 üzenetére
Hát nem is rakom vissza, itt szerencsére egyelőre bírja
(#41954) TcK_Marco Akkor igaz, csak egy simán gyengébb példányt fogtál ki, előfordul az ilyen
-
NB 1,1V
CPU NB: 1,137
RAM: 1,55V-ra van beállítva, de a valós fesz 1,520Félre ne érts, nagyon is elégedett vagyok az eredményekkel, csak szeretem a gépemből a maximumot kihozni, és érdekelt hogy más tud e valamit még tanácsolni hogy esetleg még jobb legyen, hátha megfeledkeztem valamiről
Előfordulhat hogy az a Phenom még C2-es stepping volt, azok általában nem mennek annyit tuningban mint a C3-as példányok.
(#41950) Balathruin Próbaképp feltoltam 2,4 GHz-re, a helyzet változatlan
-
Üdv
Ezek az értékek menyire számítanak jónak/rossznak?
Magasabb mem. órajelnél már elhasal a gép bármit állítok az időzítésekkel/feszekkel
Konfig az datlapomon -
Üdv
DDR3 memóriáknál mennyi a max ajánlott fesz megfelelő hűtés mellett?
-
Üdv
Az adatlapomban található gépet kezdtem tuningolni, Jelenleg 3,6GHz-en vagyok 1,35V-al és az lenne a gondom hogy a 6 giga memóriából csak 4-et hajlandó használni a gép, természetesen mindent visszaosztottam az alapértékekhez közel. A gép amúgy teljesen stabilan működik és a tesztprogik rendesen látják a teljes memó mennyiséget.
Feszültségek:
-DRAM Voltage:1,5V
-CPU Voltage: 1,35V
-CPU NB Voltage:1,1875
-NB Voltage:1,210V(#36019) Runo 64 bites, és alapbeállításon a teljes mennyiséget használta is
-
Nos, elkezdtem tuningolni a CPU-t
A pci freki fikszálva,cpu fesz fikszálva, ramok visszaosztva de ha 220mhz-nél magasabbra állítom az fsb-t akkor visszaáll alapra, ha meg a Windowson belül húzom akkor engedi magasabbra de játékok alatt kék halállal elszállLehetséges hogy csak ennyit bír a CPU?
-
Ha jól tudom az E4500-am alapfeszültsége 1.280V De a BIOS-ban a NORMAL CPU Vcore:1.32500 értéken van.
Az lenne a kérdésem hogy a CPU VOLTAGE CONTROL-hoz az 1.280V-ot vagy 1.32500V-ot írjak? Mert ha nem módosítom a akkor a legkisebb tuningolásnál is automatikusan megemeli a feszültséget -
Sziasztok
A cpu szorzóját hol lehet módosítani?
-
Tehát ha jól értem az egész tuningot a Windows alól kell végrehajtani
Ebből nem lesz semmilyen hátrányom mintha a biosbol állítanám?
Ezt a ram visszaosztást pontosan hogyan kell végrehajtani?
Ha túl magasra lövöm be a feszültséget és/vagy az órajelet akkor abból lehet bajom?
szerk :és ezt az egész műveletet easy tune-nal végezzem? azt hallottam hogy ez már nem támogatja a régebbi lapokatBocs a túl sok kérdésért de nagyon féltem a gépem
-
Sziasztok
Szeretném csak a procimat tuningolni(konfig az adatlapon).
Tuningolásnál mire kell figyelni? Semmi komoly dologra nem gondoltam elég lenne egy alap feszes eredmény is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged