- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
válasz
dugesz0302 #41892 üzenetére
Többet nem tudok segíteni, szoftveres húzáshoz nem értek.
-
Balathruin
veterán
válasz
dugesz0302 #41889 üzenetére
Szoftveresen megpróbálhatod, de procit vagy ramot biztos nem állítgatnák úgy. A videokártya az amit (tudtommal) csak szoftveresen tudsz húzni, bár nekem az integráltat lehet biosban is állítani, de az FM2 az más tészta.
-
Balathruin
veterán
válasz
dugesz0302 #41882 üzenetére
Jól sejtettem én is. Ez egy tök alap alaplap, semmit nem tud, max. meghajtani egy konfigot és kész. Tuning teljesen kilőve.
Az egyetlen gyorsítási mód az az, hogy másik procit raksz bele, de szerintem abból sem támogat túl sokat, meg az alapból pénzbe kerül, a tuning meg nem...
-
Martin97
aktív tag
válasz
dugesz0302 #41882 üzenetére
Ezzel a lappal nem nagyon fogsz tudni tuningolni mert nem tudod állítani az fsb-t, ramok órajelét, stb.
Úgyhogy szerintem csak szoftveresen tudod befolyásolni az értékeket. Pedig ezek a procik tényleg elég jól pörögnek egy megfelelő lapban -
válasz
dugesz0302 #41879 üzenetére
Az az alaplap kb annyit tud, mint egy laptop. Tehát semmit.
De ha lefényképezed a biost akkor esetleg többet tudunk mondani.(#41876) Corsair90@ sztem tökvilágosan fogalmaztam. Kérünk Bios képet.
-
Martin97
aktív tag
válasz
dugesz0302 #41879 üzenetére
Tisztelt dugesz0302!
Ha biosban nincs semmilyen állítási lehetőség akkor csak szoftveresen tudod állítani az órajelet (setfsb), de ez az út nem javalott (mert ha jól tudom nem tudsz feszt emelni, ramokat finomhangolni, és a pci órajelet sem tudod fixálni, de ez nem biztos).
-
Balathruin
veterán
válasz
dugesz0302 #41874 üzenetére
Ha 4 giga ramod van, akkor 64 bites oprendszer kell mellé. Számítógép tulajdonságainál kiírja, hogy 32 vagy 64. Ha 32, akkor azért nincs meg a teljes ramod.
Mást most nem tudok segíteni, nem tudom miért szoktak eltüntetni húzási lehetőségeket biosból, nálam eddig mindig ott volt a helyén. Elképzelhető, hogy a lap nem támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch
- Diablo IV
- Külföldi SIM-ek itthon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen autót vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged