Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
robikaa99 #41843 üzenetére
Autón ne hagyd a cpu core volt-ot negyogy megtréfáljon, tessék beállítani kézzel az optimális feszt.
Tessék kicsit érdeklődni a proci topikjában , hogy mennyi az adható max fesz 24/7 re.
És utánna tessék alapra beállítani, és ha kel akkor adni rá keveset mindíg amíg el nem éred meg nem találod azt a feszt ahol stabil a masina.
Ha ez megvan s esetleg van rá lehetőség kezdhetetd az energiatakarékos ficsőröket is belőni.(#41834) RetepNyaraB
Igen ezeket a dolgokat is kell piszkálni , csak nekem, hogy 1 helyen vanak, s van közte vagy 4 db c-s , ugye gyors kilövöm mindet de még soha nem néztem , hogy mik is azok pontosan, a lényeg , hogy ne ugráljon a freki ha én nem akarom.pedig régebben ki kapcsolgattam olyasmit is amit írsz emlékszem rá de olyan az agyam mint a szita sajnos.
-
robikaa99
csendes tag
válasz
robikaa99 #41842 üzenetére
Na most már a gép hivatlosan athlon 2 x4 b25 nek ismeri fel
3159mhz en 54 fok ig ment fel túlhajtás teszten de majd még rakok rá kicsit, megnézem a 3,4 ghz-et.
Volt nem kellett állítani auton hagytam és ugy jó volt
Egy darabig nézegettem a biost azt sem tudtam hogy kezdjem el. de csak rájöttem végül..köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged