- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden, amit láttunk a berlini IFA-n. Meg amit nem, arról is essék szó.
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sehogy sem bírom rávenni a RAM-okat az 1066-on való működésre.
Már beállítottam kézzel az időzítéseket (auto-n is jók voltak egyébként).
A System memory multiplayert ugye 3.2-re állítottam, így jött ki az 1066, de a voltage-t akárhogy állítgatom, valahol a boot folyamán megáll a gép. Ahogy visszaállítom a multiplayert Auto-ra, és a feszültséget is Auto-ra, máris szépen megy, stabilan 800MHz-en.
A legkülönbözőbb feszültségekkel próbálkoztam annak eredményeképp, hogy utánaolvastam a dolgoknak, mindenhol mást írtak, ez is röhej. Nincs egy egzakt beállítás? Ezt nem hiszem el, hogy nem lehet azt leírni, hogy ennyit és ennyit állíts fesznek ahhoz, hogy 1066-on menjen a RAM. A legtöbbször 2.4V-ot írtak, sőt ezt írták működési fesznek, beállítottam ezt is, ugyanúgy fagyás/leállás, beállítottam a 2.2V-ot is, megint semmi....
Van valami ötletetek/tapasztalat, hogy mennyit kellene fesznek állítanom, illetve mit kellene még beállítanom, ami miatt most nem műxik?
A RAM-ok:
2x2GB DC KIT GEIL GB24GB8500C5DC PC2 8500 1066MHz CL 5-5-5-15
A lap az EP45 DS3, BIOS: f9.Előre is köszönöm a helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest