- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogyo33
tag
válasz
CHIPman #7626 üzenetére
Hát a készenéltit ledet tudottmal csak akkor tudod kikapcsolni ha áramtalanítod, sztem máshogy nem lehet, vagy max leszeded róla!
Elvileg ha áramtalanítod akkor is meg kéne maradnia mert az elemnek kell tárolnia a dolgokat, annyit csinálj sztem hogy cseréld ki az elemet a lapban, mert lehet hogy már gyenge!
-
veze
őstag
válasz
CHIPman #1003 üzenetére
szia CHIPman
nekem van egy Amptron alaplapos gépem is itthon, soket 370-es proci van benne ( P-II Celeron 500) sajna rossz hírem van.. biosbol nem tudod huzni. Jumperel tudod állitani az FBS-t az alaplapon, a könyvébem megtalálod melyik is az. de eléggé korlátozottak a lehetöségeid asszem 66, 83, 100 Mhz-et tudod beállitani, a szorzót nem, és vagy birja a következö lépcsöt a procid vagy nem..(nekem nem) egyébként még UDMA-t se tudja a deszka, csak ha letöltesz hozzá egy illesztöt , amit F6-al adhatsz hozzá a telepités elején. 512 MB ram van benne, és elmegy rajta az XP is..böngészni letölteni, nyomtatni , irogatni, régebbi játékok futtatására egy G-force 2 vel(64 MB ram) használható..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel 13900ks
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest