- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogyo33
tag
válasz
csucsbicep #7630 üzenetére
Hello
Hát az asus biost nem nagyon ismerem de talán tudok segíteni!
Először is az fsb növelésével tudod húzni a procit, a gyári értéke 10*266 na a szórzót hagyd 10-esen és a 266-ot ha növeled akkor a proci órajele is növekszik, a ramoknál meg kell lenni egy olyan menü pontnak ahol írja hogy hány mhz-re mennek és ha az auton van akkor ahogy növeled az fsb-t úgy növeli a ramok mhz-ét is, de ezt te is tudod állítani manuálisan, tudsz a számok között választani pl: auto, 3, 2, 2,5 és ahogy ezeket választod más érték fog megjelenni a ram mhz-nél, sztem jobb ha az fsb növelése után a ramokat visszaállítod az alap mhz-re vagy egy kicsit kevesebbre mert ha a ramok nem bírják a húzást akkor nem lesz jó! Remélem érthető
-
bogyo33
tag
válasz
CHIPman #7626 üzenetére
Hát a készenéltit ledet tudottmal csak akkor tudod kikapcsolni ha áramtalanítod, sztem máshogy nem lehet, vagy max leszeded róla!
Elvileg ha áramtalanítod akkor is meg kéne maradnia mert az elemnek kell tárolnia a dolgokat, annyit csinálj sztem hogy cseréld ki az elemet a lapban, mert lehet hogy már gyenge!
-
bogyo33
tag
válasz
Alienwar #7622 üzenetére
Hát ez jó kérdés valószínűleg azért nem engedi mert akkor már nem tudja normálisan lekezelni a procit, mert ha felhúzom és elmentem a bios-ban akkor utána kikapcsol a gép magától és újra bekapcsol és közben visszaáll az alap fsb-re, már mindenhogy próbáltam és nem engedi, az E4400-as nem volt ilyen gondom, aztán kérdezősködtem és azt mondták hogy ez lehet a baj hogy akkor nem tudja rendesen kezelni vagy a lap nem bírja ezért kell vegyek egy másik lapot!
-
bogyo33
tag
-
bogyo33
tag
válasz
riolobo #7564 üzenetére
Igen ha jobban húzni akarod akkor nem árt egy jobb hűtőt is beszerezni, meg ha auto-n van akkor az fsb növelésével is automatikusan a ramot is húzza, annyit tudsz tenni ez ellen hogy nem auto-ra rakod hanem te beállítod a ram mhz-ét, és akkor csak a procit fogja húzni! Meg ha még kezdő vagy akkor sztem ne adj plusz feszt a procinak csak szépen alapfeszen húzzad!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest