Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
válasz
darál0w #22129 üzenetére
Alapfeszen szerettem volna valamit kihozni, de egyébként már 210Mhz-es HT-vel sem volt stabil, többször lefagyott a gép. Gondolom a ram nem bírta az iramot.
A cpu esetében csak azért óvatoskodom a feszemeléssel, mert nem az enyém, csak használom
És akármennyire elavult darab, elég borsós árat kérnek egy ilyenért.
Ha minden jól megy, fél éven belül szeretnék venni pár dolgot, de addig gondoltam elketyeghetne a proci 2.6Ghz-en. Csak írdatlanul fűt a 4870, elég meleg van a gépben, és így is az egyik magja a procinak 80fokos, amire rá is kérdeztem, hogy ez miért lehet, de válasz sajnos nem jött.
Ha megemelem a memóriák feszültségét, a gyengébb típusúnál próbálkozhatok 3/4/4/8 helyett azokkal az értékekkel, amit a többi bír? (2.5/3/3/7)
Ezt amúgy vettem:
"HT frequency ratiot autorol vedd manuálsira. a max értéktől legalább 2vel alá.
cpu frequencyt emeled. és szépen visszaosztod a ramokat alaporajel alá."Ma már nem állok neki szórakázni vele, de ha már mindennel tisztában leszek, akkor de
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest