- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
megint én #20138 üzenetére
Na ügyködtem picit...
Úgy alakult, hogy le kellett vennem a ház oldalát, mert egy másik HDD-t építettem be. Épp lekapom az oldallapot, erre mi történik? Ugyanabban a pillanatban a TX2 két tartója elengedett és leugrott félig a hűtő. Meg is ijedtem és pislogtam is nagyokat
Ekkor jöttem rá, hogy inkább szétszedem az egészet és kezdem elölről addig, amíg fel nem sikerül rakni rendesen. Leszedtem a TX2 burkolatát, ahogy tanácsoltátok és úgy próbálkoztam. Nagyon sokáig most sem sikerült, mindig felugrott valamelyik sarka, mikor mindet próbáltam lenyomni. Végül úgy tűnik sikerült.
Idle-ben nem éri el a 30 fokot, terhelve pedig Prime 95-ben 2 óra alatt is folyamatosan 50 fok alatt maradt a CPU.
Ezek már megfelelő értékek gondolom
Köszönöm mindenkinek, aki próbált segíteniA másik kérdés azonban még most is izgatja kicsit a fantáziám. A Hyper-X ramok 4-4-4-12-ben 800 Mhz-en vagy 1066-on, de kevésbé jó időzítésen járjanak? Azt hiszem 5-5-5-15 van írva a ram leírásában az 1066 mhz-es időzítéshez. Valamint érdemes-e tuningolni egy E4400-at TX2 és P5K Pro mellett? (Sose húztam semmilyen hardvert, de immáron a lap és a memóriák is egész tűrhetők hozzá, talán megpróbálkoznék vele).
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Bloodborne (PS4)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest