- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rica
senior tag
válasz
The DJ #20149 üzenetére
Attol fugg milyen alkalmazashoz kell. Nehany kiveteltol eltekintve (pl. fajl tomorites) nem sokat profitalsz RAM tuningbol. Ha jol nezem (gamer szemmel) a konfigodban a VGA lesz a szuk keresztmetszet. Ha csak kicsit eljatszanal a masinaval, akkor eloszor nezd meg a procid stabil veget, majd hangold ossze a ramokkal, utana GPU.
Mustarmag: eloszor a deszkad kezikonyvebol es leginkabb a topikjaban megtanulod a BIOS beallitasokat, majd a procid topikjaban megnezed, hogy a tobbieknek milyen beallitasokkal hogyan hasit. -
The DJ
addikt
válasz
The DJ #15299 üzenetére
Merész voltam és bátor, megemeltem az alap 200-as FSB-t 260-ra és 2600-on ketyeg az E4400 proci és a memória is. (De én ezt még mindig keveslem és félek, hogy a melegedéssel is bajok lesznek.) Viszont az időzítések jelenleg CPU-Z szerint: 3-3-3-9. Ez most akkor jónak számít? Sose tudtam melyik mit jelent és sose nyúltam hozzá, viszont ha már van egy korrektnek mondható memóriám, akkor ki akarnám használni amennyire a lap engedi. 333 mhz mellett korrekt időzítésekkel. De valamit elrontok ezek szerint, hogy nem jön össze az a DDRII667-es szint.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest