Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rica
senior tag
válasz
The DJ
üzenetére
Attol fugg milyen alkalmazashoz kell. Nehany kiveteltol eltekintve (pl. fajl tomorites) nem sokat profitalsz RAM tuningbol. Ha jol nezem (gamer szemmel) a konfigodban a VGA lesz a szuk keresztmetszet. Ha csak kicsit eljatszanal a masinaval, akkor eloszor nezd meg a procid stabil veget, majd hangold ossze a ramokkal, utana GPU.
Mustarmag: eloszor a deszkad kezikonyvebol es leginkabb a topikjaban megtanulod a BIOS beallitasokat, majd a procid topikjaban megnezed, hogy a tobbieknek milyen beallitasokkal hogyan hasit. -
The DJ
addikt
válasz
The DJ
üzenetére
Merész voltam és bátor, megemeltem az alap 200-as FSB-t 260-ra és 2600-on ketyeg az E4400 proci és a memória is. (De én ezt még mindig keveslem és félek, hogy a melegedéssel is bajok lesznek.) Viszont az időzítések jelenleg CPU-Z szerint: 3-3-3-9. Ez most akkor jónak számít? Sose tudtam melyik mit jelent és sose nyúltam hozzá, viszont ha már van egy korrektnek mondható memóriám, akkor ki akarnám használni amennyire a lap engedi. 333 mhz mellett korrekt időzítésekkel. De valamit elrontok ezek szerint, hogy nem jön össze az a DDRII667-es szint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- HTPC (házimozi PC) topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Call of Duty: Black Ops 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mert eleve a nevében is benne van, mármint a DDR nevében, hogy DoubleDataRate, ezért a valós és az efektív órajel közt ott a 2x szorzó.