Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Nah, először is sziasztok!
The DJ
Az a Tx2 az baromira könnyen fel kell, hogy menjen. Semmi erőlködés, semmi feszegetés.
Ott nálad vagy valami meg van görbülve, vagy pedig elkúrtál valamit.
Itt egy videó hogyan kell felrakni a coolert intelre. Ez nem egy Noctua(Az enyémet volt kész művészet berakni, ahhoz az alaplapon is le kell cserélni magár a rögzítést... Ha érdekel akkor így néz ki most a gépem)
Ha sehogy sem megy, akkor csináld úgy, hogy kiveszed alaplapostul, és visszateszed úgy, hogy már rajta van a hűtő.
De szerintem az a baj, hogy nem biztosítod eléggé ki. A másik ami t még talán elbaszok, az az, hogy átlósan kell benyomni a sarkokat. De ez nem is annyira fontos. Nekem is volt olyan coolerem amit még kint kellett összerakni. Pl pont ezt a Noctua C12Pse14.
bleró
Találtam neked egy jó, és aránylag rövid irományt (Képekkel). Én még nem olvastam, de este megnézem mit írtál, és segítek, ha elakadtál.
Az alap feszekről meg csak annyit, hogy húzod a gépet, és lehet, hogy AUTO beállítással úgy túlfeszeli, hogy nagyon... Szóval állítsd be a zárójeles értékekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Athlon 3000G processzor AM4 socket
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi + Team Group 8Pack Edition 32GB samsung b die .
- A10-5800k
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest