-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz
realist #48237 üzenetére
Majd jól készítsd fel a gyerekeket, ellen kell állniuk nagy eséllyel a támadásoknak, ahogy nektek szülőknek is, én is ezt tettem a 13 éves gyerekeim esetében, mindent elmagyaráztam nekik még az oltások előtt amelyeket július-augusztusban kaptak, hogy amennyiben nekik esnek, mosolyogjanak csak egyet. Sajnos most az oltással párhuzamban nagyon megindult az oltásellenesek támadásba lendülése, könnyen kihathat egy gyerek lelkére ha nem vigyáz a szülő. A gyorsteszt ha negatív az nem jelent semmit, attól még lehet pozitív az illető, csak a PCR teszt megbízható.
-
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
realist #42386 üzenetére
20 percet voltam bent ez idő alatt 4 emberrel totózott, hogy vajon milyen oltást kaphattak korábban, mert se papírjuk se emlékük nincs róla...
A tudatosság elképesztő hiánya érhető tetten az élet minden területén. Hogy telefont is úgy vesz, hogy "szép kék", meg autót is, meg csodálkozik, hogy nem fér bele a bőröndje a wizzair-ketrecbe és akkor fizetni kell, meg nem veszi meg előre a jegyet a Sagrada Familiába online, hanem áll sorban 3 órát, hogy bejusson... meg minden területen az emberek zöme egészen egyszerűen kretén, beleszarós, oda nem figyelős, aztán meg puffog.Semmi gond, itt csak az életünkről van szó, az meg kit érdekel...
-
válasz
realist #39190 üzenetére
(Nem tudom mi az az SZTV...) EESZT-n foglaláskor nem lehet oltóanyagot választani előre. Esetleg a kinézett oltóponton lehet előre érdeklődni a megadott telefonszámon, hogy mi van/lesz. (Ezt nehezíti, ha az oltóponthoz nincs telefonszám, csak email cím.) A tapasztalatok szerint általában lehet alkudozni, és Pfizer szokott is lenni a legtöbb helyen. (Neked eleve kínait vagy mRNS-t kell, hogy felajánljanak a protokoll szerint.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bittorrent topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Dji Mavic 2 pro - sok alkatrész
- DJI Air 3 drón újszerű állapotban, garanciával
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest