- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interferencia... de nem a kioltós fajta sajnos.
szerk.: hátha tényleg végez, úgy, ahogy szeretnénk.
+ a feleségem azt mondja, nagyon gyerekes vagyok... hátha most hasznos lesz (bár az emelkedett BMI-vel járó szuperemelkedett antitest szintemről is kiderült, hogy mutánsok (autoimmun? AT) műve)
Death to 2021! -
Vesa
veterán
Erre én mindig azt szoktam mondani, hogy valós, fizikai segítség nélkül semmiképpen nem éli túl, a többit csak az agy kavarja hozzá utólag! Hogy most ezen felül mire jó a "lélek", azt nehéz mérni. Tehát míg az egyik egyértelműen életet ment, addig a msikról csak anekdoták szintjén gondoljuk, hogy bármi köze van bármihez. Főleg, mert számos reményvesztett ember is felgyógyul halálos betegségekből, pedig élni sem akartak már, míg sok olyan viszont meghal, akikért egy fél világ imádkozott (pl. valami celeb). Ettől függetlenül fontosnak lehet tartani a hitet a gyógyulásban, mert ártani biztosan nem árt. Csak ne jelentse már ki senki, hogy azért gyógyult meg és ez volt a kulcs! Nem, a kulcs az ECMO volt...Anélkül már régen élőben beszélgetne a rőtszakállúval.
-
mpo
veterán
A gyógyuláshoz kell a beteg gyógyulni akarása is, meg az orvosi utasítások betartása, gyógyszerek szedése, nem ezt kérdőjeleztem meg.
Ha egy ilyen helyzetből megmenekül, akkor köszönje meg az ott dolgozóknak, mert nélkülük egy nap alatt meghalt volna, az akaraterőről meg hallgasson, ha 85 napig mélyaltatásban, 69 napig meg műtüdőn volt és az ott dolgozók nem hibáztak, így életben maradt.
Ha nem VIP-es, akkor 90%-os eséllyel meghal.Ha én ápoltam volna 4 hónapig és az akaraterőről nyilatkozik:
nyádpicsáj -
zolisx4
őstag
Hát igen még nincs 4 oltás, valószínűleg valamennyire biztosan védett vagyok még nem kaptam el eddig ,majd meglátjuk .
Qtyii
Minden gond nélkül fel tudnám venni a 4 oltást házi orvos beolt ,nem kell regisztrálni.
Nálunk a faluban 1 emberke akinek 4 oltása van 2 orosz és 2 pfizer az rögzíteni is lehet a rendszerben.
Csak az a gond lehet a sok oltás sem jó, de lehet nem is ártana.
Jó lenne már valami tanulmány hogy akinknek lassan 5 hónap telik el a 3 után nem -e kell egy emlékeztető oltás. -
lacos001
senior tag
December 15 a mintavétel napja és ma lett eredmény este 19:30kor. Ez igy megy arrafelé?
2 hét?
Anyós amúgy az alany, ő azt mondta, hogy ez jó, ez sok.
Ezen múlik, hogy szurat e 3. Pfizert. Eüs, már nyugdijas pár hete, de tárgyaltuk ezt már a lazába régebben. [link]
Én meg mit értek ehhez... -
Kékes525
félisten
Ráadásul én epidemiológiáról beszéltem nulla politikával, csak muszáj volt az Ő tisztán politikai felvetésére reagálnom.
Epidemiológiailag nagyon érdekes, hogy a lezárások egy ilyen intenzíven szaporodó vírus esetében mennyit számítanak. Gyanítom, hogy nem sokat. Pláne, ha a "védettségüket" is figyelembe veszem.
-
BlackV
őstag
Vili, én se úgy értettem, hogy majd most jól megkapják a magukét, ennyire nem vagyok barbár proli, hanem úgy, hogy Kína nagy és gazdag ország, lesz lehetősége kezelni, nem aggódom értük, ezt egy kicsit cinikusan fejeztem ki, hát majd igyekszem azért elhatárolódni magamtól..
-
Nako
csendes tag
Ebben egyetértünk, és nem is erre utaltam a téma elengedése kapcsán. Csupán arra, hogy eddig is az egyik leghatékonyabb járványkezelés volt az övék, és ezt sokan úgy gondolták, hogy itt is alkalmazni kéne (persze ilyenkor nem feltétlenül jut eszükbe, hogy ezek milyen eszközök is tulajdonképpen), de most aggódunk, hogy nem tudják megoldani. Így van újabb téma, amivel paráztatni lehet.
-
Rive
veterán
...a kórházba kerülések felfutásának is hasonlóan látványosnak kell lennie, némi eltolódással. ha meg az mégsem az, "mert a sok oltott torzítja", akkor pont azt írtuk le épp virágnyelven, hogy a vakcina megvéd (a kórházba kerüléstől, míg a tünetektől nem).
Az aggodalom forrása (részemről) annyi, hogy Mo. esetében a lakosságból ~ 15-25% még semmilyen formában nem találkozott a vírussal (egy része meg csak keleti vakcina formájában): és pl. Románia esetében ez a szám még magasabb. Szóval a dolog lefolyása itt várhatóan más lesz, mint az angoloknál (ahol ez a szám <5%). És bár a nem-oltatással kapcsolatban nekem is megvan a magam véleménye, a várható kórházi terhelésen ez nem változtat.
Másik probléma, hogy az 'enyhe' omicron még mindig komolyabb, mint az influenza, ráadásul jobban is terjed.
Harmadik meg, hogy a így szabadon eresztve és rálegyintve ~ garantált, hogy félévente kapunk valami új variánst ami vállat tud vonni a korábbi védelmekre.
Hát, csak ennyi.
-
Mivel a deltával ellentétben nem egy Forma1-es versenyzővel van dolgunk, a sejtes védelem nagyon is játszik.
#50257: Jobban megnézve a híreket volt negatívum is D-Afrikából, csak nem az volt a fő csatorna. Két adatszolgáltatási hétben többszörös többlethalálozás és Gautengben nem kevés kórházi esetet is jelentettek. Ez továbbra is covid, szóval addig számolunk vele úgy, mint a rokonságával, ameddig erős bizonyítékok nem jönnek arról, hogy valamiben különbözik.
-
Asbee
veterán
Amióta felmerült, hogy az omikron enyhébb lehet, más nem megy itt páraktól, csak hogy foggal körömmel bizonyítsuk be, hogy nincs itt semmi változás, mennyire veszélyes és ahogy mondtad is várjuk a világvégét. Vagy longcovid vagy gyerekek, vagy az oltás nem jó már rá... Rohadt unalmas már.... Elvoltam szörnyülködve, hogy még karácsony alatt is ez ment, ha 1-1 pillanatra ide nézett az ember. Holott még mindig nincsenek olyan pontos, nagy számú infók amiből egyiket vagy másikat kilehessen mondani. Én azért az UK infók alapján bizakodó vagyok. Bocs de ez kicsit kikivánkozott. Töröld ha túl sok.
-
Soulfly842
addikt
ó volt azért itt szerintem, ami arra mutatott 1-2 hete, amikor olvasgatták többen a torz dél-afrikai képet, vagy a pár napos fertőzéseket, hogy snki nincs kórházban szinte... lehet ez már most teljesen megszelídült, de elfojtottam! már azért nincs
Most már csak kordában kell tartani!
-
Soulfly842
addikt
Én értelek, de kevés tudományos valós nyomot kaptunk a koronavírus alatt oly sokszor. De az, ami lejött a jelekből eddig fedte a jövőképet... pl., amikor a pfizer vezérigazgatója szabatkozik, hogy a most látott értékektől (karácsony előtt nyilatkozta 1-2 nappal) még rosszabb is lehet a jelenlegi vakcinák hatékonysága, mint amit ''most látunk, most várunk.
Ezek elég baljóslatú jelek.
Ha ilyenre azt mondod, hogy hagyjuk már, s tegyünk elvárásokat magunkkal szemben a hurráoptimizmusos hozzászólásoknál is ejtsd meg pls.
- annak se jött el még az ideje
Nagyon nem . Főleg, hogy sejtésünk sincs a csúcspontokról a számokban...
Bár kontrasztnak itt vagyok én is
-
Soulfly842
addikt
Kommentár nélkül.
S valahogy eddig minden előzetes óvatos spekuláció úgy sikerült, hogy végül kevesebb lett.
Aggasztó hírek érkeztek a harmadik Pfizer-oltás hatásosságáról az omikronnal szemben
A brit egészségügyi hatóság vizsgálata szerint a tünetekkel járó megbetegedés elleni védő hatás 70-ről 45 százaléka esik a harmadik Pfizer-oltást követő tíz héten belül
Én csak tényeket elemzek abból ami ránk ömlik, s ezek a pesszimistának tűnő jóslatok, nagy részt eddig be is jöttek a részemről. Így nem látok okot arra, hogy bármilyen tendencia indokolná eddig a a metódus változtatását. Eddig sajnos a pesszimizmusom igazából objektivitás volt az elmúlt 1-1,5 évet megnézve.
Hidd el én se örülök ennek.
"azt meg nem bánnám, ha a magas esetszámokon nem szörnyülködne tovább a topik, igen, a r=6 azt jelenti, hogy rohadtul fertőző."
Szörnyű abba belegondolni, hogy ez az érték mennyi lenne minden óvintézkedés nélkül.
-
-
Igaz. Ha egy delta érkezett volna elsőnek az idősotthonokba, akkor most Európa átlagéletkora vagy 10 évvel lejjebb lenne.
#50219: amiket írnak (delta mínusz 40%), az alapján kb ugyanolyan. Mo/Kelet EU és USA Trump-párti államai lesznek a tesztelőpálya.
#50220: attól tartok, akinek nem kell oxigén dobják kifelé olyan gyorsan, ahogy csak lehet, a többi szerv vizsgálata nélkül... -
Nako
csendes tag
Nyílván még mindig nem lehet semmit biztosan kijelenteni, főleg az ünnepek alatti lassabb, rosszabb adatközlés miatt. De az a dánoknál jól néz ki nagyon, hogy 255 kórházi kezelésre szoruló volt eddig, de jelenleg is csak kevesebb, mint 5 ember van lélegeztetőgépen. Ami valószínűsíti, hogy a kevésbé támadja a tüdőt elmélet igaz lehet. Sajnos (szerencsére) nem közlik az omikronos halottak számát, mert az alacsony esetszám miatt beazanosítható lenne, így ütközik az adatvédelmi irányelvekkel.
-
Szerintem kicsit elsikkad, hogy az Omikron (vagy az utódja), már nem csak az egészségügyben okozhat zavarokat, hanem a hétköznapi életben is. A polgári repülés elmúlt héten tapasztalt fennakadásai csak távoli érdekességek, de ha valamelyik hétfőn nem nyit ki a helyi pékség, vagy a MAVIR állományának kétharmada esik ki a munkából, az kevésbé lesz majd vicces. (A Dél-afrikai rendelkezéseket ilyen szemmel is érdemes lehet nézni.)
-
BlackV
őstag
Elmondta: ha a vér-agy gát valamiért sérül, akkor tényleg számolni kell komoly mellékhatásokkal, nem ajánlott például ivermectin azoknak, akik nemrég stroke-ot éltek át, koponyaűri traumájuk volt, de az agyi tumorok is károsíthatják a vér-agy gátat.
Az baba mert a korona is elváltozásokat okozhat a vér agy gáton. Az ivert nem pont koronára szedik?
[link]
-
Ringman
félisten
india egyes tartományaiban is ez van a delta óta, pl micro containment zone: [link]
de az lesz, amit rive írt fentebb pár (100) hsz-szel, lesznek olyan országok, ahol élj a vírussal lesz, meg olyanok ahol ténylegesen elhárítandó akadályként tekintenek a covidra a politikusok, nem lehetőségként
szerk:
pl. 2 év alatt nem sikerült új protokollt készíteni az oktatási intézmények szellőztetésére/légcseréjére sok országban, tragédia az egész. -
-
Ringman
félisten
-
Ringman
félisten
szerintem két éve látszik, hogy nem megy
hát ez lenne a cél, de politikai akarat nincs rá (pl. ha ténylegesen bemutatnák a covid hosszútávú hatásait, akkor lehet más lenne a t. lakosság hozzáállása)
50133 Parci
nem tudom, hogy meg lehet-e védeni azt, aki 3 oltás után is meghal, ha elkapjameg lehet védeni, úgy hogy nem hagyjuk szabadon terjedni a vírust.
továbbra sem technikai akadályt látok ebben, hanem politikai-társadalmit.
-
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
A gyerekek részt azt nem ő mondta (Dr. Elek Jenő), legalábbis nekem úgy jött le. Ez mellett a Sinopharm rész az ami nem egészen úgy van, mert főleg időseknek adták be és ott elég sok esetben nem védett. Továbbá én elhamarkodottnak látom ítéletet mondani az omikron okozta betegség súlyosságával kapcsolatban.
-
BlackV
őstag
"Az agyi kapacitás megvan hozzá, tökéletesen alkalmas lenne arra, hogy ezt idehaza megcsináljuk. Ha történetesen Karikó Katalin révén a BioNTech létre akarna hozni Magyarországon egy gyártókapacitást, nem hiszem, hogy importálni kellene a szakembereket."
A know how a Biontechnél van, ahol Karikó alelnök, tehát nem az övé a végső szó. A tudást meg a cégtől egészen biztosan nem hozhatja ki, mivel tőzsdén jegyzett cég. Szerintem nem úgy van az, hogy csináljunk már mRNS-t.
Gyártani biztos tudnánk a Biontechnek persze, de attól még vakcinánk nem lenne előbb ha baj van. -
-
kolopele
nagyúr
-
Ringman
félisten
annyit biztos
majd kiderül, ha a különböző szervekben megbújó vírus okozza, akkor vsz. lesz rá valami megoldás, ha maradandó agykárosodás, akkor meg franc tudja mit lehet tenni.
-
daneel_hu
addikt
"azzal viszont egyetértek, hogy a napi 300 halott mellett én is úgy örültem a bármilyen vakcinának, mint majom a farkának. és továbbra is úgy gondolom, hogy egyáltalán nem szar fejlesztés a sputnik, viszont a körülményei, azok védhetetlenek."
Teljesen racionális döntés volt.
Volt ez amit megkaphattál, meg visszautasíthattad amire majd valamikor kapsz egy másikat.
Ez főleg olyanoknak lehetett nehéz döntés akik még el sem kapták a betegséget.
Én 2020 októberében elkaptam, szétszedett... nem akartam kockáztatni.
Ha ma kérhetném, újra kérném.Statisztikai alapon mindig a kisebbik kockázattal kell továbbmenni.
Ha csak kínai lett volna, azt is beszúrattam volna...3-ra majd kérek Modernát. Mostanság... meglássuk.
-
Onnan is lehet nézni egyébként, h pánik volt, senki nem tudott semmit kb., es ilyenkor unortodox megoldasok is szóba jönnek. Nyilván a kormányt ez nem menti fel semmi alól, de az, h elfogadtad a Sputnikot, szerintem total racionális döntés volt.
Azt azért erdemes nem elfelejteni, h kb. háborús körülmények voltak. Az se volt normális, h a Pfizer egyszerre tolta a 2. meg a 3. fázist, de muszaj volt.
-
dnelb
veterán
-
Ringman
félisten
alapvetően így van, de ez lab study, szóval komplex védelmet nem vizsgál.
+ megint fontos, hogy mikor is kaptad az utolsó oltást? mert friss átesett+2× oltottakról van szó
Convalescent samples (N=15) were obtained within three months of SARS-CoV-2 infection (average: 58 days, range: 23-87 days) while the post vaccinations samples were collected, on average, 23 days (range: 14-39 days) after the second dose (N= 40, 20 Pfizer 2x and 20 Moderna
2x) or 19 days (range: 14-33 days) after the third booster (N= 30, 20 Pfizer 3x and 10 Moderna 3x) vaccine dose.
én úgy gondolom, hogy egy több hónapos 2. oltás után érdemes lehet a harmadikat is kérni. -
Ezekiell
veterán
Idéznék egy klasszikust:
-
Várj, nem az van, hogy a tüskéket nem a bőrén hordja, hanem a genomjába beépítve, és izomsejtekkel gyárttatja a tüskéket, mint az mRNS? Így örökítenie kéne a tüskegyártósdit is
.
#49712: mondomén szépen megbújt a szervezetben az adeno és máig csorgatja az emlékeztető tüskéket
. A ruszkik nyilván nem akarták, h kitudódjon, mert komoly piaci előny
.
#49717: vagy ez. (Természetesen sokkalinkább ez...)
-
mpo
veterán
Ha az OGYÉI döntött volna, (ahogy máskor is tette), akkor nem lett volna engedélye és akkor lőttek a biznisznek.
A szokásos módszert elővették, erőből megoldották.Most, hogy kiderült, ez a válasz:
A Koronavírus Sajtóközpont felszólította a „baloldali sajtót”, hogy „fejezze be az oltásellenes és egyes vakcinák elleni kampányát”. -
tisn
addikt
igen, pontosan ertettem, hogy a doksiban az van, amit mindig is tudtunk: oroszok dokumentacioban es gyartasi fegyelemben nem a legjobbak. ellenorizni kell a vakcinat. (ahogy ellenorizni kell a ladanivat, az ak47-et, meg mindent, amit a ruszkik gyartanak. de ugye errol a ket dologrol is elmondhato, hogy a GYAKORLATBAN kitunoen teljesitenek, meg ha a papirozasuk nem a legjobb is. ebben pl. a vietkongok is megerositenenek.
)
nekem inkabb az a csavo nem tetszik, aki most pofazik, de az engedelyezesben reszt vett, kussolt, es atengedte a cuccot. ertem en, hogy politikai vagy barmely celbol most okoskodik, de AKKOR nem mondott le, nem lepett ki a vizsgalati csoportbol, nem mondta nyilvanosan, hogy vallalhatatlan a cucc. (mert nyilvan o is tudta, hogy alapvetoen jo vakcina, az emlitett hianyossagok ellenere, es ez szepen be is bizonyosodott) most kap 5 perc hirnevet, igy "kitalal".
-
-
TEJ?! Engem azzal ki lehet hajtani a világból.
Már ha csak látok egy pohár tejet, vagy valaki issza és ott fityeg a szája szélén a tejcsík, rosszul vagyok. Ez az "undor" gyerekkoromra datálható, amikor is még voltak teheneink és miután megfejtük őket, félre lett rakva egy kis időre és egy vékony hártya képződött a tetején. Nagymamám meg kenyércsücsökkel nekiállt leenni ezt a hártyát, és hát szegénykémnek volt egy "kis" bajsza, ott fityegett a bajszán ez a hártyás trutymó, meg csöpögött le a száján, na ez látvány okozhatta bennem ezt a "törést/traumát."
(Amúgy minden egyéb tejterméket szeretek, de a tiszta tej, az nuku) -
balojazz
aktív tag
Nem azért, de sumákba' azért tudtuk mi ezt. Március óta mondjuk páran, hogy keleti diktatúrák szurijait tilos, nyugatit szabad. A kormány hazug játékát is tudtuk: miközben ment a komcsi kormánypropaganda a kínai meg az orosz mellett, azzal egyidőben 2020 dec-2021 jan óta pfizerrel oltották a fontos embereiket, pl orvosok-ápolók, katonák, papok, tanárok stb.
-
attiati
veterán
ugye rádióban üzent a főnök az OGYÉi-nek, hogy most már mondjanak A-t vagy B-t.
B-t eleve nem mondhattak, ahhoz nyomós indok kell. Hozzá sem fértek a nyomós indokokhoz.Azt is tudták, hogy az A-hoz sem elégséges az infó és rövid az idő.
Csak cenzúrára futotta az időből.
És mondtak A-t. -
Ringman
félisten
remélem veszünk az új orosz csodagyógyszerből is! (itt hányan estek ki ablakon a fejlesztés közben?)
---
Félévente ajánlott megismételni a védőoltást az orosz szakminiszter szerint -
proci985
MODERÁTOR
[link] kb ez volt akkor a masik megoldas a la south park
. konkretan egyebkent ez megvolt itt, nekem szeptember kozepere telt le ket het a masodik utan. es ott konkretan ket orat ultem az autoban oda-vissza, barati korben meg meg visszatero poen volt, hogy ki hol talalt idopontot 120kmes korzetben.
-
fokukac
nagyúr
szerintem már most robban.Ha már most 25%-ot mér a NeumannLAbs, akkor az egy hét múlva 100% lesz...
Amúgy a cégnél az a pár renitens, aki nem volt hajlandó beoltatni magát, az utolsó héten mind elkapta... igaz, még a deltát
(ma rákérdeztem, így 10 nap után, hogy mégis hogy van, azt mondja, szarul, ma kapta az első "gyógyszert", gondolom, FAvit. szép karácsony.)----------
de más téma. Rendszeresen belefutok fészbúkos cikk-posztok alatt a kommentekbe, amik azzal jönnek, hogy kamu a statisztika, és aki meghalt, nem is abban halt meg, és különben is.
Régen is láttam ilyet, de mostanában egyre többet, és nem tudom, mit lehet ezekkel kezdeni, ha már azt sem hiszik el, hogy létezik, hogy öl, pláne bármely más betegséggel együtt, azzal, hogy úgyis meghalt volna... stb. Nem tudom, hogy lehetnek ennyire érzeketlenek emberek, hogy hogy nem fogják fel, hogy attól, hogy valakinek van egy betegsége, attól még nem kéne meghalnia, évekig, évtizedekig el lehet élni cukorbetegen, szívbetegen, de még rákkal is... áhh, mindegy, csak le akartam már írni ezt valahova, mert minden nap frusztrál... -
Ringman
félisten
még választhatnának is, hogy tabletta vagy nyakra csepegtetős formában akarják a kúrát.
-
Z.É.T.
őstag
Abszolút egyetértek.
Tuti, hogy azt is leírtam már ide, hogy az elhunyt ismerőseim többsége is szedte ezeket.Én személy szerint igyekszem annyira változatosan és minőséget enni, amennyire lehetősegem engedi. (a 12 éve tartó "long-covidom" a 70%-át nem engedi...)
A kombuchát szeretem, a spirulina és hasonlók 20 éve mennek nálam időszakonként, a vitaminokat pedig kizárólag járványhullám előtt kezdem tolni és nem agyatlanul.
Nem is bírnám, mert ezek a "sz@rok" néhány hét alatt teljesen kicsinálják a gyomrom.
Például a D3 sem naponta megy (totál felesleges, relatív hosszú a felezési ideje), de pl. idén januárban is kiváló volt a laboreredményem, semmilyen hiányom nem volt.Ezeket kis nitrónak fogom csak fel.
És abszolút laca-módi vagyok ebben, gyógyszert asszem nem szedtem évek óta, egyetlen szem algopyrint leszámítva, amikor eltörtem a lábujjam és nem volt kéznél természetes fájdalomcsillapító...Viszont tudod jól, nem "fér bele" egy újabb long... Így amit tudok azt tolom, még ha túlzásnak is tűnik
-
Sir Pocok
őstag
Szerintem egy upgradelt adenovírus technika lenne.
Megmondom őszintén látva az AZ átláthatóságát és látva, hogy már ismert az 1.0-ás hibája lehet, hogy nem fognak rossz oltást csinálni.
Illetve, ők nagyon hamar elkezdték kutatni, hogy az 1.0-ás vakcinájuk miért volt rossz a béta variáns ellen, szóval fejlesztésben elől járhatnak.
Persze szerintem.
-
Sir Pocok
őstag
Szerintem nagy verseny lesz, az AZ is bejelentette új fejlesztésű Omikron vakcináját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen digitális videókamerát?
- További aktív témák...
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged