Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skroy
senior tag
Régi hsz. már, de sikerült valamit kideríteni? Szintén hasonló tüneteim vannak már 4 hónapja, voltak hetek, amikor járni is alig tudtam a fura szédüléstől, nyomástól a homlokban, szem környékén. Munkahelyemet is ott kellett hagynom. A szédülés már csak ritkán jelentkezik, a homloki, szemközti feszítés, nyomás viszont nagyon nem javul. Covidos nem voltam, bár tesztelve sem voltam soha, szóval akár lehettem is valamikor. Szemészeten többször voltam, minden negatív. Koponya ct, vérkép, stb. stb. minden rendben. Jártam 1 hétig infúziós kezelésre, a végén semmi javulás, amit a dokinak is mondtam. Zárójelentésbe beírja, hogy gyógyult... Volt, hogy mentőt kellett hívni, nem jöttek ki, oldjam meg. Ezek után elég ijesztő, hogy mire számíthatunk betegként...
Ma beszéltem a házidokival, aki egy alapos ideggyógyászati vizsgálatot javasolt. A napokban mennék 3. oltásért (Pfizer), kérdeztem a dokit, hogy várjak-e vele a vizsgálatok utánig, de azt mondta, hogy nyugodtan oltassak, nem lesz hatással a problémámra.
A 2. oltást kb. 5 hónapja kaptam, bő 4 hónapja vannak tüneteim... AstraZeneca.
Ide annyi sztori befut, hátha tud valaki valami bíztatót mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest