- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Az előtted lévő hozzászólásban másoltam be az OTP honlapjáról azt hogy kinek kellett menni, és nem kellett mindenkinek. Akinek volt forgalma a számláján utalt pénzt vagy volt fizetési megbízása annak nem kellett. Én se voltam egyeztetni mégse zároltak.
"A lakossági ügyfelek közül az adategyeztetési kötelezettség kizárólag azokat az ügyfeleket érinti, akik ún. kiemelt közszereplőnek minősülnek, valamint akik az elmúlt két évben inaktívak voltak, azaz nem adtak fizetési megbízást számlájukon és adatot sem egyeztettek a fiókban. Az érintett ügyfelek levélben és OTPdirekt internetbank üzenetben kapnak tájékoztatást a pontos teendőikről. Aki azonban nem kap június folyamán értesítést, annak nincs teendője."
Utolsó mondat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest