- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Hirdetés
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
Bagira01 #39845 üzenetére
Szia!
Lehet próbálkozni, de szerintem ez esélytelen, az ilyen hibákat általában nem szokták elismerni, mi több, szerintem nagyon nem is keresik! Gondolom ráülnek egy-két hétre, aztán visszakapod, hogy nincs semmi baja! Persze próbálkozni mindig lehet...
A több fw alatt mit értesz? Több gyárit, vagy volt közte custom fw is?
-
cimp
senior tag
válasz
Bagira01 #33548 üzenetére
Csatornát váltogattad? Nem zavar be másik wifi, vagy hasonló?
Nekem pl. most ideiglenesen egy másik router van switch helyett a rendszerben. Nincs használva a wifi -je. Néha úgy meghülyíti a fő openwrt-s routeremet, hogy hiába vannak a wifi-s cuccok felcsatlakozva, nem kapnak netet. Kábelen minden ok, de wifi csak belső hálót lát.
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Bagira01 #33468 üzenetére
Hi!
A kérdésem igazából úgy szólt volna, hogy próbáltad-e egyesével a klienseket? Ha igen, akkor mindegyiknél produkálta-e, vagy csak bizonyos(ak)nál. Az, hogy párhuzamosan megy több kliens és akkor az összesnél jelentkezik teljesen normális lehet, ha egy megborítja.
N-es, vagy G-s klienseid vannak? Ugyanis a 2-3 MB/s erősen G felé tendál. Ha n-es, akkor beállítottad, hogy 40 MHz-en menjen? Gyári firmware-val milyen volt a WiFi-n elérhető sebesség?
-
iff
senior tag
válasz
Bagira01 #29885 üzenetére
Szia! Kb.: 2 éve van meg a 1043 és nálam is folyamatosan újra kellet indítani (fagyott). Több gyári fw-t próbáltam, majd OpenWrt vargalex v1.1.1 beta3 nekem ez vált be a legjobban, a wifi-t 180-ra tudtam belőni, de alapjába véve stabil és fagyás vagy újraindítás nem volt szükséges, amióta ezt használom. Érdemes lecserélni a gyári fw-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Autós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest