- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Reag3nS #23825 üzenetére
Még egy mondatot én is hozzáteszek... Ha nem zárkózol el tőle, esetleg a Gargoyle féle OpenWrt-t megpróbálhatod, abban sokkal kifinomultabb QoS és BW Limit beállítások vannak, mint a gyári fw-ben! Lehet ezzel kicsit jobban be tudnád hangolni, mert a sávszél mellett itt a prioritást is megfelelően tudod konfigolni.
-
-
válasz
Reag3nS #23818 üzenetére
OK! Az én véleményem akkor is az, hogy egy limitálás nélküli - esetleg több száz kapcsolatot is nyitó - torrentezős gépet ez a szabály nem fog ellensúlyozni, bármilyen kicsi is a torrentcsomagok prioritása, illetve bármilyen nagy is a játékod portjainak prioritása! Ha a torrentet nem akarod limitálni, akkor felejtős a játék!
Hogy mire az x perc azt nem tudom, de a fenti véleményemet fenntartom...
-
válasz
Reag3nS #23813 üzenetére
Ez a szabály a játékos gépre vonatkozik, amit lekorlátoz 500kbps/500kbps-ra az adott portokon, viszont szerintem inkább a torrentes gépet kellene limitálni, de nem 500kbps feltöltésre, hanem jóval kevesebbre! Emellett a kliensben a kapcsolatok maximális számát is le kell venni, de drasztikusan! 5Mbps kapcsolatot szerintem 50 szálon már bőven ki lehet használni (én 100 szálon kihasználom a 16Mbps-et), ráadásul itt sem ártana limitálni a sebességet, tehát ezt reálisnak tartom, felfelé pedig max 10 kapcsolat, és egy 250kbps körüli limit, hogy maradjon sávszél a játékodnak is!
Fő szabály: Kellő limitálás nélkül soha nem lesz jó ping!
-
válasz
Reag3nS #23808 üzenetére
Szia!
"Tanácsot szeretnék kérni mit tehetnék ennek érdekében."
Röviden:
Semmit!Bővebben:
Szerintem semmit! Az, hogy gyors torrent letöltés mellett is jó pinged legyen, esélytelen! Megfelelően gyors netkapcsolat mellett, a torrentklienst kellően lekorlátozva némileg csökkenthető a latency, de tökéletes soha nem lesz! Sajnos semmilyen BW Control-al nem tudod úgy szétválasztani a két forgalmat, mintha az két külön nethozzáférés lenne, gyors le/fel töltés, és/vagy a magas kapcsolatszám mindig hatással lesz a pingre. Ráadásul,. amennyiben ez egy DSL net, ott ez a hatás még hatványozottabban kijön!szerk.:
A sebességeket nem értem pontosan...A neted 5M/512K? Jó lenne valami mértékegység is mellé...
De a limiteknél akkor mi az az 500/512?
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest