- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz
zolnagy #53916 üzenetére
Megjött [ez], de nem működik a soros kapcsolódás
Ahogy az oldalán van úgy állítottam be, de nem akarja megnyitni a kapcsolatot puttyal.
Az oldalak, ami szerint csináltam volna: [link] [link]Sajnos ez lenne az alap, hogy kapcsolódjak és ki tudjam adni a parancsokat. E nélkül nem megy. Azt hiszem van egy 12e Ft-os téglám
-
Headless
őstag
válasz
zolnagy #53916 üzenetére
forrasztanod mindenképp kell, mert nem lesz ott a kimenet a nyákon azt neked kel felforrasztanod.. nézz meg egy szétszedett routert. Az amit te linkeltél az már saját kezűleg fel volt forrasztva...
[képek]Szóval rendelj még csatlakozókat és készülj fel a forrasztásra is
-
suste
veterán
-
suste
veterán
válasz
zolnagy #53871 üzenetére
én ezt úgy oldottam volna meg, hogy berakom a webes felületen a pipát ahhoz az időponthoz ami az aktuális....és akkor nem kell újraindítani (ezt nem értettem, hogy hol akartad kapcsolni, és miért ott)
de fw-t az tuti nem cseréltem volna ezért, mivel minden fw-cserében benne van a rizikó (akár gyári akár egyéb fw-ről beszélünk....) -
suste
veterán
válasz
zolnagy #53858 üzenetére
na akkor tényleg nem értem mit akartál
nem akartad kézzel állatgatni (mert arra a gyári is jó),de azért cserélted le, mert kézzel nem tudtad kapcsolni?
csak én érzem azt, hogy ellentmondasz magadnak?
na de most már mindegy is....v2-t ne hasonlítsd a v1-hez...teljesen más hardver/szoftver
-
suste
veterán
válasz
zolnagy #53855 üzenetére
ha kérdeztél volna, akkor tuti többen is mondták volna itt, hogy DDWRT-re váltás elött érdemesebb visszaállni gyárira (persze vágott fw-vel)....
egyébként az volt a gond, hogy wifischewdule mellett kézzel akartad állítgatni a wifit ki/be -t?
miért nem csináltad wifischedule -ban? -
haliho0
tag
válasz
zolnagy #53853 üzenetére
Hasonlóképp jártam én is a napokban, csak én OpenWRT-ről akartam ugyanolyan frissebbre.
Kb. 15 perc után kézzel kikapcsoltam majd vissza routert és simán ment az előző verzió. Másnap újrakezdtem a frissítést, de előtte leállítottam minden szolgáltatást és lecsatoltam az USB eszközöket. Így jó lett. -
zolnagy
őstag
válasz
zolnagy #53845 üzenetére
Na kipróbáltam az openwrt-t. Hát, részletes.
De a wifi schedule-t be tudtam állítani.
A gond csak az volt, hogy beállítottam, hogy pl. este 10 után kapcsoljon le, akkor kézzel már nem tudtam visszakapcsolni a wifit az "Engedélyezés" gombbal, újra kellett ehhez indítani a firmware-t.Ezért gondoltam kipróbálom a DD-WRT-t, hátha ott ez jobban müxik.
Elkezdtem frissíteni [az összefoglalóban leírt módon] SSH-n keresztül wgettel leszedtem a fwt [innen], majd a leírt paranccsal ment a frissítés.
Kiírta, hogy "Rebooting" már vagy 10 perce és semmi.
Sikerült brickelnem a routert? -
-
-
-
@Jocó@
tag
válasz
zolnagy #52074 üzenetére
Szia!
A "TV--(Wifi)--Router--(UTP)--NAS" lánc mennyire stabil nálad?
Visz minden filmet akadás nélkül, vagy van, hogy néha megröccen?Milyen TV, milyen NAS?
Csak azért érdeklődök, mert a következő project egyike nálam, hogy TV-t veszek. Igaz, én már eleve kihúztam a falba neki az UTP-t. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest