- iPhone topik
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #2350 üzenetére
Itt a masik filerol keszult analizis. A samba visszakapcsolasa utan kerultek fel...
Tuzfalnál a lan - tovabbitott forgalom -nak nem eldobnak kene lennie? Haversracnal igy van, elmeletileg neki nincsenek nyitva a nem forwardolt portjai. (mint peldaul nekem a statisztika is latszik kivulrol)
Logok nincsenek, annyi idom nem volt hogy mindent finomhangoljak 100asra. (most is aludnom kellene, ejszakas 12-ben vagyok még ma este 6tol...) Jelszóm feltörése esélytelen, tizenX karakter, kisnagybetű szám és speckarakter...
mod: itt egy logszeruseg, elmeletileg ezekrol az ip-krol nyultak sambahoz: [link] (10:31 és 10:09 a letrehozasi idohoz tartozo ip. elso biztos masodik nem....)
Tuzfalat atallitottam amit fent irtam, megnezzuk mikor felkelek par ora mulva, lesz-é meglepim...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged