- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tejeskifly
aktív tag
ja, és egyébként olvasásra melyik a gyorsabb? ext2 ext3 vagy ext4?
mert a nagyobb olvasási sebességű fájlrendszer, valószínűleg kisebb terhelést jelent. (vagy nem?
)
Ezenkívül olyan kérdésem is lenne, hogy szeretném kikapcsolni a tűzfalat, valamint az összes portot szeretném nyitni.
A router előtt ugyanis van mégegy router, ennek a tűzfala nekem maximálisan elégValamint kellene nekem egy olyan script, ami a következőt csinálja:
ha megnyomom a qss gombot, bekapcsol a qss led.
ilyenkor megy a samba server, a transmission, és minden egyébb szükséges cucc.A gomb újboli lenyomására, leáll minden nem létszükségletű progi. (ilyenkor annyi kell, hogy legyen net, és a hdd csatolva legyen) és elindul a minidlna, vagy ha sikerül megcsinálnom, akkor az ushare. És kikapcsol a qss led
Azt megfigyeltem, hogy kevésbé ugrál a sávszélesség, ha kikapcsolom a samba servert
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest