- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
lacko882 #6127 üzenetére
Na, töröltem mindent, amiben ip6/ipv6 van, firewall vissza, reboot és azóta a log "tiszta".
Szelektív szakadás is úgy látszik megoldódott, vagy legalább is minimálisra esett vissza, egyrészt be van kapcsolva a wmm, másrészt wireless.@wifi-iface[0].disassoc_low_ack=0, titkosítás pedig ccmp-ről tkip kényszerítésre lett leváltva wpa2-psk-n.
Ami még jól teszi a dolgát, az ez az adblock, bár jó lenne vhogy a magyar vonatkozást is belecsempészni.
Mindenesetre rootolatlan telefonon most már nincsenek zavaró hirdetések.A minidlna scan fagyasztást is leszűkítettem 4 filmre, mindjárt kiderítem melyik a tényleges ludas, és akkor remélhetőleg meg lesz az is, hogy miért.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
lacko882 #6125 üzenetére
Tehat toroljem azt az 5ot, amit irtam, majd telepitsem ujbol a firewallt?
Amugy most vmi nagyon nem franko a minidlna-val, egy letoltott allomany nagyon nem tetszik neki, mert a hdd-n levo kb 200film scannelesekor kb 166nal megakad es elkezd tulterhelodni, load felmegy 9 fole is, majd ujraindul es a scan is elolrol kezdodik.
-
válasz
lacko882 #6118 üzenetére
Szia!
Aztán miért nem? Mindkettő OpenWrt, így túl nagy gond nem lehet! Az persze már más kérdés, hogy ha valaki azt kívánja használni az alex féle fw helyett, akkor a beállításokat nem érdemes megtartani, hiszen ebben egy csomó minden benne sincs, amiknek a konfigjai így csak a helyet foglalnák, tehát sysupgrade verzió, konfig megtartás nélkül!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- Be Quiet Dark Rock PRO 4
- MSI B450 TOMAHAWK MAX + Ryzen 5 3600 ( Külön is eladó )
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 645 G3 - AMD A10-8730B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest