- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
Gianni1 #4331 üzenetére
Én nem akartam elvenni teljesen a kedved az openwrt-től, csak arra utaltam, hogy sokat kell olvasnod.
Ezért írtam, hogy először tedd tisztába magadban az alapokat. Az szerintem nem elvárható, hogy gombnyomásról gombnyomásra leírja valaki itt, hogy mit kell csinálni.
Ha elkezded olvasni ezt a topicot, akkor nagyon hamar szembe találod magad vargalex bloggal , amit el kell olvasni. Ha nem érted ami oda van írva, akkor google a barátod, és utánaolvasol (akár itt a fórumon is).
Az tuti, hogy vagy itt, vagy a 1043-as testvér topicban, találsz minden kérdésedre választ! -
Rick4
félisten
válasz
Gianni1 #4331 üzenetére
Nem kell azokkal foglalkozni, akik egy komplexus vagy mentális probléma miatt azonnal támadnak, olvasd a topic-ot, ha meg kérdés merül fel, írd be nyugodtan. Persze arra ugrani fognak a türelmesebbek is, ha olyat kérdezel, amit két napja már megkérdeztek, de egy szájbarágós leírást kérhetsz nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Powerbank topik
- iOS alkalmazások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Bestbuy játékok
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest